×

ONLINE VOD OTT -- Data și ora publicării: 31.01.2024 17:45:10

Serviciul de conținut online HBO Max aduce în februarie 13 filme noi începând cu „The Equalizer 3”București (MEDIA EXPRES) / 31 ian 2024 / Capul de afiș la HBO Max în a doua lună a anului 2024 este “Equalizer 3: Capitolul final” („The Equalizer 3”), care intră pe platforma online de conținut de vineri, 2 februarie.

De când a renunțat la viața de asasin guvernamental, Robert McCall (Denzel Washington) s-a străduit să accepte lucrurile îngrozitoare pe care le-a făcut în trecut și găsește consolare în a face dreptate celor asupriți.

Aflat în sudul Italiei, descoperă că noii săi prieteni sunt sub controlul șefilor criminalității locale. Pe măsură ce evenimentele devin mortale, McCall știe ce are de făcut: să devină protectorul prietenilor săi luptând împotriva mafiei.

„Ești acolo, Doamne? Sunt eu, Margaret.” („Are you there God? It’s me, Margaret”) va fi pe HBO Max pe 9 februarie. Margaret e o fată de 11 ani care analizează tot ce ține de viață și adolescență cu ajutorul mamei (Rachel McAdams) și bunicii ei (Kathy Bates).

Pe 16 februarie, este timpul pentru „Gran Turismo” pe HBO Max. Filmul prezintă povestea adevărată a unui tânăr care a devenit șofer profesionist de curse datorită simulatorului de curse Gran Turismo.

Printre celelalte filme care vor putea fi urmărite pe HBO Max în februarie se află: „Maestrul grădinar” („Master Gardener”), „Demolat” („Demolition” - 2015), „Omul invizibil” („Hollow Man”), „The Revenant: Legenda lui Hugh Glass” („The Revenant” - 2015), „Camera de refugiu” („Panic Room”), „Alertă de gradul zero” („White House Down”), „Curiozitate spațială” („Space Oddity”), „Daredevil”, „Elektra”, „Elle”.

SERIALE

Februarie vine cu seriale de neratat pe HBO Max.

„Larry David, inamicul public nr. 1” („Curb your enthusiasm”) vine cu ultimul sezon pe 5 februarie. Cu Larry David în rolul principal, serialul emblematic de comedie premiat cu Emmy și Globul de Aur analizează cu umor viața ficționalizată a scenaristului/ producătorului / comicului Larry David.

Pe 8 februarie, HBO Max aduce sezonul doi din „Tokyo Vice”, în care un tânăr jurnalist american (Ansel Elgort) descinde în lumea subterană din Tokyo, de la începutul anilor 2000, unde nimic nu e ce pare a fi.

Pe lista de lansări din februarie se mai numără: „Genul ucigaș” („The Killing Kind”) sau „Ninja Kamui”.

DOCUMENTARE

Pe 1 februarie, HBO dă start la „Goana după arome” („Chasing Flavor”). Carla Hall călătorește în jurul lumii pentru a descoperi originile neașteptate și internaționale ale mâncărurilor preferate de americani. „Necunoscutul „inofensiv”” („They called him mostly harmless”) este un alt documentar de neratat, care va fi pe 8 februarie pe HBO Max. Șeriful din Collier County știe că acest caz e unic: o persoană găsită moartă într-un cort, înconjurată de mâncare și bani, dar fără buletin.

PENTRU COPII

Cei mici pot găsi cu siguranță noi titluri care să îi captiveze pe HBO Max în februarie!

"Argonauții: Povești șoricești" ("Argonuts") vine pe HBO Max pe 10 februarie. Pattie, Sam și Iason se confruntă cu cele mai periculoase creaturi ale mitologiei atunci când Poseidon amenință că le va distruge orașul. "Dounia și prințesa din Aleppo" ("Dounia & the Princess of Aleppo") are premiera pe 17 februarie. Cu doar câteva semințe de negrilică în mână, Dounia, de șase ani, părăsește Aleppo cu ajutorul prințesei din Aleppo și călătorește spre o lume nouă.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover
Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici
© 2001 -  Media Expres SRL