×

Programe TV -- Data și ora publicării: 02.02.2024 14:04:23

Serialul BatRoți revine pe micile ecrane la CartoonitoBucurești (MEDIA EXPRES) / 2 feb 2023 / Cartoonito începe din 4 februarie un mega maraton ce le oferă emblematicelor personaje Bam, Bibi, Rebird, Buff și Batwing ocazia de ne reaminti mesajul central al poveștii lor: încurajarea autenticității în rândul preșcolarilor și admirația față de aceasta în toate formele sale.

Premiera maratonului va avea loc duminică, 4 februarie, de la ora 20:30 și noi episoade vor fi difuzate zilnic, de la aceeași oră, exclusiv la Cartoonito.

Pe parcursul a cinci săptămâni, fiecare membru al trupei va păși în lumina reflectoarelor, cu o serie de episoade ce îl are în prim-plan. Întâmplările de care se vor lovi sunt diverse, însă garantate să capteze atenția, indiferent de personajul favorit!

Astfel, pe parcursul maratonului, vom vedea cum un nou vehicul va încerca să se alăture echipei de BatRoți, Poison Ivy îi va fura scripetele lui Buff, Rebird va merge într-o excursie alături de Batman și Robin, iar Batwing va suferi o accidentare, cauzată de unul dintre prietenii săi. În ciuda acestor obstacole, BatRoțile găsesc întotdeauna o cale de a-și face echipa mai puternică. Află celelalte încercări ale celor mai cunoscute vehicule supereroi, din 4 februarie, numai la Cartoonito!
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover
Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici
© 2001 -  Media Expres SRL