×

ONLINE VOD OTT -- Data și ora publicării: 03.02.2024 11:05:07

Filmul „TITANIC” este din 2 februarie în 4K pe DISNEY+București (MEDIA EXPRES) / 3 feb 2024 / Filmul ”Titanic” regizat de James Cameron a intrat din 2 februarie în format 4K pe Disney+, au anunțat reprezentanții din România ai platformei de conținut online.

Celebrul film, cu Leonardo DiCaprio și Kate Winslet în rolurile principale, prezintă o poveste de dragoste epică, plină de acțiune, ce se desfășoară în contextual călătoriei inaugurale a celei mai mari nave aflate în funcțiune în secolul XIX.

"Titanic" a câștigat un număr record de 11 premii Oscar®, printre care: Cel mai bun film, Cel mai bun regizor, Cea mai bună cinematografie, Cel mai bun montaj, Cea mai bună regie artistică și scenografie, Cel mai bun design vestimentar, Cea mai bună coloană sonoră originală dramatică, Cel mai bun cântec original, Cel mai bun sunet, Cel mai bun montaj al efectelor sonore și Cele mai bune efecte vizuale. La lansarea sa inițială, în 1997, filmul a devenit numărul 1 în box office-ul mondial din toate timpurile.

"Titanic" a schimbat cursul istoriei cinematografiei și a devenit filmul definitoriu al unei întregi generații. Această poveste de dragoste emoționantă, plină de situații dramatice, a devenit memorabilă nu doar pentru povestea sa emoționantă, ci și pentru interpretările superbe ale lui Leonardo DiCaprio și Kate Winslet și pentru efectele speciale uluitoare care au făcut ca scufundarea așa-numitei nave a viselor să fie incredibil de realistă. Nașterea iubirii și pasiunea interzisă vorbesc fiecărei inimi, în timp ce inevitabilitatea și dimensiunea tragediei stârnește lacrimile tuturor. Nu este de mirare că această epopee extraordinară - apreciată de public și de critici deopotrivă - a doborât toate recordurile de încasări, fiind primul film din istorie care a câștigat mai mult de un miliard de dolari.

La scurt timp după lansare, "Titanic" a devenit un adevărat fenomen cultural, iar momentele sale emblematice au rămas pentru totdeauna întipărite în mintea publicului. Scena cu mâna extaziată pe geamul aburit al unei mașini în timpul unei iubiri pasionale, îmbrățișarea de la prora celui mai luxos pachebot al epocii; dezastrul incredibil de spectaculos recreat care a scufundat visele îndrăgostiților și multe altele.

"Titanic" ne amintește de partea umană a celei mai faimoase accidente din istoria omenirii. El prezintă în mod emoționant frumusețea pură a relației dintre Jack și Rose, pe care nici convențiile sociale, nici forța sălbatică a naturii nu au putut să o destrame. Această aventură romantică nu poate fi pur și simplu uitată. De aceea, "Titanic" a căpătat rapid o viață proprie, lansându-i pe DiCaprio și Winslet în stratosfera celebrităților și deschizând cariere pline de premii și onoruri pentru vedetele de la Hollywood.

Regizorul James Cameron explica puterea filmului prin faptul că „Titanic nu este doar o poveste de avertizare - un mit, o parabolă, o metaforă pentru răul uman. Este, de asemenea, o poveste despre credință, curaj, sacrificiu și, mai presus de toate, dragoste”.

Platforma Disney+ găzduiește și documentarul National Geographic "Titanic dupa 20 de ani cu James Cameron" realizat în anul 2017, în care regizorul explică deciziile cheie pe care le-a luat în crearea emblematicului film.

Disney+ oferă informații pe rețelele de socializare Instagram: @disneyplusro, Facebook: @DisneyPlus, Hashtag: #DisneyPlus iar activitățile Disney în Europa Centrală și de Est sunt descrise pe LinkedIN: TheWaltDisneyCompanyCEE.

Disney+ este platforma dedicată de streaming care cuprinde filme și seriale de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic, alături de „Familia Simpson” și multe altele. În anumite țări, inclusiv în România, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star. Serviciul de streaming direct către consumator, Disney+ de la The Walt Disney Company oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă dezvoltare, printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune, de animație și scurtmetraje. Având acces la vasta gamă Disney de filme si divertisment TV, Disney+ găzduiește, de asemenea, cele mai noi producții lansate de The Walt Disney Studios.

Adresa de web a serviciului este disneyplus.com iar aplicația Disney+ se găsește pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover
Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici
© 2001 -  Media Expres SRL