×

Programe TV -- Data și ora publicării: 03.02.2024 12:13:25

Un nou serial are premiera la EPIC DRAMA în februarie: "Domina"București (MEDIA EXPRES) / 3 feb 2024 / Serialul în opt episoade de câte o oră, "Domina", care se petrece în Roma antică, are premiera luni, 19 februarie, de la ora 22:00, la Epic Drama.

Serialul difuzat începând din anul 2000 de MGM+, creat de Simon Burke, cu Alex Lanipekun, Ewan Horrocks, Matthew McNulty și Kasia Smutniak în rolul principal, se petrece în epoca lui Gaius Caesar Augustus, fiind relatat prin intermediul unei povești adevărate incredibile: Livia Drusilla, o femeie măritată, rescrie regulile vremii despre rolul femeii în societate, devenind cea mai puternică femeie din lume.

Povestea începe în ajunul primei nunți a Liviei, urmărind-o mai apoi în exil și după întoarcerea la Roma, ferm hotărâtă să recupereze tot ce pierduse. Într-o manevră briliantă, Livia nu numai că reușește ce și-a propus, dar soluția ei este să se mărite chiar cu bărbatul care îi luase totul.

Până să împlinească 30 de ani, ea își recuperează proprietățile și statutul, însă descoperă că nu e suficient doar să pună mâna pe putere: important e să o și păstreze, în condițiile în care toți cei din jur vor să i-o ia. În final aceasta lasă în urmă o moștenire unică.

Epic Drama este o televiziune de filme și seriale dramatice deținută de Viasat World dedicată pieței din România cu subtitrare și publicitate locală.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover
Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici
© 2001 -  Media Expres SRL