×

ONLINE VOD OTT -- Data și ora publicării: 07.02.2024 16:20:54

Disney, FOX și Warner Bros. Discovery vor lansa împreună un nou serviciu de streaming pentru sportBucurești (MEDIA EXPRES) / 7 feb 2024 / Disney a anunțat că un nou serviciu de streaming care va include televiziuni sportive liniare și serviciul american ESPN+, oferit direct către consumatori, va oferi fanilor acces la aproape toate sporturile posibile, printre care NFL, NBA, MLB, NHL, NASCAR, College Sports, UFC, PGA TOUR Golf, Grand Slam Tennis și Cupa Mondiala FIFA.

Compania Walt Disney, care deține ESPN, FOX și Warner Bros. Discovery au ajuns la o înțelegere cu privire la condițiile principale pentru a forma o nouă asociere care să opereze noul serviciu, programat să fie lansat în această toamnă.

Funcționând printr-o nouă aplicație, independentă, abonații ar avea de asemenea posibilitatea să combine sporturile cu Disney+, Hulu și/sau Max.

Fanii sportului ar printre altele acces la televiziuni precum ESPN, ESPN2, ESPNU, SECN, ACCN, ESPNEWS, ABC, FOX, FS1, FS2, BTN, TNT, TBS, truTV, precum și ESPN+, ceea ce va conduce la o „experiență diferențiată” prin combinarea sporturilor cu pachetul tradițional de televiziuni cu plată.

ESPN, FOX și Warner Bros. Discovery plănuiesc să formeze un nou joint venture pentru a dezvolta, lansa și opera pachetul de rețele liniare și conținut și servicii sportive Direct To Consumer.

Bob Iger, Chief Executive Officer al The Walt Disney Company a declarat: „Lansarea acestui nou serviciu de streaming sportiv este un moment important pentru Disney și ESPN, o victorie majoră pentru fanii sportului și un pas important înainte pentru afacerea media. Aceasta înseamnă că suita completă de canale ESPN va fi disponibilă consumatorilor, alături de programarea sportivă a altor lideri din industrie, ca parte a unui serviciu diferențiat centrat pe sport”.

Fiecare entitate ar deține o treime din noua companie, ar avea o reprezentare egală în consiliu și va licenția conținutul sportiv către asociere în participație pe o bază neexclusivă.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover
Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici
© 2001 -  Media Expres SRL