×

Programe TV -- Data și ora publicării: 08.02.2024 13:00:09

"Valentine’s Day Special cu Filmele DIVA" programate în perioada 14-18 februarieBucurești (MEDIA EXPRES) / 8 feb 2024 / DIVA a programat în fiecare zi în perioada 14-18 februarie, de la ora 16:00, câte două filme romantice reunite sub umbrela "Valentine’s Day Special".

Seria Valentine’s Day Special cu Filmele DIVA debutează miercuri, 14 februarie, cu premiera „Armonia inimii” („Harmony from the Heart”, 2022). Violet (Jessica Lowndes, care a scris și scenariul poveștii TV) este un terapeut muzical care descoperă că iubirea poate fi cel mai bun leac după ce îl cunoaște pe medicul Blake (Jesse Metcalfe, care a devenit celebru grație serialului „Neveste disperate”).

A doua zi, DIVA a programat premiera „Cere-mă la Paris” („A Paris Proposal”, 2023). Colegii Anna (Alexa PenaVega) și Sebastian (Nicholas Bishop) merg în capitala Franței cu afaceri, dar ajung într-o situație jenantă atunci când clientul companiei lor îi ia drept un cuplu fericit. Pentru a nu-l dezamăgi, cei doi mențin aparențele. Producția a fost filmată la Paris și în Bulgaria.

Vineri este programat „Dragoste peste timp” („Rip in Time”, 2022), în care Sarah (Torrey DeVitto, cunoscută din serialul „Camera de gardă”) cultivă produse organice și are parte de un șoc, după ce îl cunoaște pe Rip Van Winkle Jr. (Niall Matter), un bărbat care pretinde că vine din anul 1787. Dar nu trece mult până descoperă că sentimentele de modă veche pot fi la fel de impresionante ca povestea trăsnită a lui Rip.

Pe 17 februarie, DIVA difuzează „Mai dulce ca ciocolata” („Sweeter Than Chocolate”, 2023). Reporterul TV Dean Chase (Dan Jeannotte) vrea să afle secretele unei brutării despre care se zvonește că ar avea o rețetă secretă pentru a găsi iubirea adevărată. Proprietara locului este Lucy Sweet (Eloise Mumford), care speră ca pasiunea pentru ciocolată a bunicului ei belgian să o ajute să țină deschise ușile brutăriei How Sweet It Is, în condițiile în care chiria a crescut considerabil, iar clienții trebuie atrași cu orice preț înainte de Ziua Îndrăgostiților.

Ultimul film al seriei Valentine’s Day Special cu Filmele DIVA este programat pe 18 februarie. În „Făcut pentru tine” („Made for Each Other”, 2023), Rachel (Alexandra Turshen) sculptează un bărbat ideal (Aaron O’Connell) și îl aduce la viață cu ajutorul magiei. Dar nu trece mult și eroina își dă seama că a început să se îndrăgostească de prietenul ei, David (Matt Cohen) care nu e deloc perfect.

Află mai multe despre programele DIVA aici: https://www.facebook.com/divaromania/

Televiziunea DIVA este disponibilă pe poziția 84 în grila DIGI digitală, poziția 203 în grila ORANGE, poziția 102 în grila VODAFONE și poziția 30 în grila FOCUS SAT.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover
Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici
© 2001 -  Media Expres SRL