×

ONLINE VOD OTT -- Data și ora publicării: 07.03.2024 10:53:57

Premiera "Shōgun" este cea mai vizionată lansare de serial la nivel internațional



București (MEDIA EXPRES) / 7 mar 2024 / Premiera seriei de 10 episoade "Shōgun" de la Studiourile FX a înregistrat 9 milioane de vizualizări* la nivel global pe Disney+ și pe Hulu în primele șase zile de streaming, potrivit unui comunicat difuzat de Disney+ în România.

Producția bazată pe bestseller-ul lui James Clavell a devenit, astfel, premiera nr. 1 în rândul serialelor de divertisment general la nivel mondial.

În Statele Unite, "Shōgun" este premiera FX nr. 1 pe Hulu, plasându-se astfel înaintea sezonului 2 al serialului "Ursul" (The Bear), la care contribuie audiența Disney+. La nivel internațional, "Shōgun" este nr. 1 în rândul tuturor lansărilor de seriale de divertisment general, înaintea primului sezon din "The Kardashians".

Primele trei episoade din "Shōgun" sunt acum disponibile pentru vizionare, iar noi episoade vor debuta în fiecare zi de marți până pe 23 aprilie. Următorul episod, "The Eightfold Fence", va fi disponibil din 12 martie, pe Hulu în SUA, Star+ în America Latină și Disney+ în toate celelalte teritorii și va fi difuzat la ora 5:00 AM pe FX in SUA.

"Shōgun" de la Studiourile FX este creat de Rachel Kondo și de Justin Marks, iar Marks fiind showrunner și producător executiv alături de Michaela Clavell, Edward L. McDonnell, Michael De Luca și Kondo. Alături de Cosmo Jarvis care îl interpretează pe John Blackthorne, serialul are o distribuție japoneză foarte apreciată, o premieră pentru o producție americană, care îî include pe Hiroyuki Sanada alias Lord Yoshii Toranaga, Anna Sawai alias Toda Mariko, Tadanobu Asano alias Kashigi Yabushige, Hiroto Kanai alias Kashigi Omi, Takehiro Hira alias Ishido Kazunari, Moeka Hoshi alias Usami Fuji, Tokuma Nishioka alias Toda Hiromatsu, Shinnosuke Abe alias Buntaro, Yuki Kura alias Yoshii Nagakado, Yuka Kouri alias Kiku, and Fumi Nikaido alias Ochiba no Kata.

* O vizualizare este definită prin împărțirea timpul total de streaming la durata episodului.

Instagram: @disneyplusro

Facebook: @DisneyPlus

Hashtag: #DisneyPlus

FX, o divizie a Disney Entertainment, este un brand global multiplatformă care dezvoltă, produce, comisionează și comercializează programe originale pentru Hulu și canalele liniare FX și FXX în SUA, precum și pentru Star+ în America Latină și Disney+ în toate celelalte teritorii internaționale. Marca FX apare deasupra titlului pe întreaga sa listă de programe originale. În ultimele două decenii, FX a fost responsabilă pentru unele dintre cele mai apreciate și premiate show-uri de televiziune, aclamate de critici și premiate. Printre titlurile actuale și tradiționale ale mărcii se numără dramele American Horror Story, American Crime Story, The Americans, Damages, Fargo, Justified, Nip/Tuck, The Old Man, The Patient, Pose, Rescue Me, The Shield, Snowfall și Sons of Anarchy; comediile Archer, Atlanta, The Bear, The Bear, Better Things, DAVE, It's Always Sunny in Philadelphia, Reservation Dogs și What We Do in the Shadows; și o serie tot mai mare de documentare și documentare, inclusiv The New York Times Presents, Welcome to Wrexham și Dear Mama.

Disney+ este platforma dedicată de streaming care cuprinde filme și seriale de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic, alături de „Familia Simpson” și multe altele. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star. Serviciul de streaming direct către consumator, Disney+ de la The Walt Disney Company oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă dezvoltare, printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune, de animație și scurtmetraje. Având acces la vasta gamă Disney de filme si divertisment TV, Disney+ găzduiește, de asemenea, cele mai noi producții lansate de The Walt Disney Studios. Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Linkedin: TheWaltDisneyCompanyCEE
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL