×

Programe TV -- Data și ora publicării: 19.03.2024 15:47:32

The Walt Disney Company CEE și Orange Group Romania au prelungit acordul de distribuțieBucurești (MEDIA EXPRES) / 19 mar 2024 / The Walt Disney Company Europa Centrala și de Est și Grupul Orange România au anunțat reînnoirea acordului de distributie a cananelor TV pentru o perioadă de mai mulți ani, fără să precizeze însă exact numărul acestora.

Abonații Orange România, Orange România Communications și NextGen Communications vor putea să aibă acces la portofoliul de televiziuni destinate copiilor (Disney și Disney Junior), precum și cele cu programe factuale (National Geographic, National Geographic Wild și National Geographic People), distribuite în pachetele principale ale companiei de telecomunicații.

„Este una dintre principalele priorități ale Disney în Europa Centrală și de Est să prezinte publicului conținut de calitate prin intermediul canalelor sale TV. Suntem determinați să menținem colaborarea noastră de succes cu operatorii și să oferim telespectatorilor divertisment de cea mai bună calitate. Acest nou acord este o dovadă importantă a cooperării noastre continue cu Orange Group România și o confirmare a faptului că telespectatorii apreciază programele noastre”, a declarat Marlena Pasowski, Affiliate Sales Director CE&CIS în cadrul The Walt Disney Company.

„Orange înțelege cât de important este pentru clienții săi accesul continuu la o rețea mobilă și de fibră optică de top, la servicii cu valoare adăugată și la divertisment captivant pentru întreaga familie. Astfel, reînnoirea parteneriatului cu The Walt Disney Company CEE demonstrează angajamentul de a ne menține clienții mulțumiți, garantându-le accesul la conținut premium și la o gamă variată de experiențe de divertisment. Suntem încântați că prin intermediul acestui parteneriat, toți clienții noștri se vor putea bucura de programele captivante oferite de canalele TV Disney și National Geographic”, a declarat Antoine Drevon, Chief Marketing Officer la Orange România.

Disney Channel are ca public țintă copii cu vârste cuprinse între șase și doisprezece ani, și aduce povești minunate, pline de muzică, prietenie și amuzament. În martie, vor avea premiera noi episoade din îndrăgitul serial "Familia Green La Oraș" (sezonul 4) și o nouă serie animată de comedie plină de aventuri "Hailey se ocupă!".

Disney Junior se adresează preșcolarilor și familiilor acestora cu o lume magică, plină de amuzament și imaginație, cu personaje și seriale îndragite precum "Blue", "Mickey Mouse: Casa Distracției", "Alice în Cofetăria Minunilor" și "Spidey și prietenii lui uimitori". Numeroasde episoade noi din aceste producții vor fi difuzate în premieră în luna martie.

Televiziunile National Geographic continuă să aducă telespectatorilor din România conținut de calitate din domenii precum știință, aventură și explorare. În luna martie, două noi sezoane din „Climă virală” au premiera pe National Geographic, iar noul serial cu șase episoade, „Fotograf”, îi va purta pe telespectatori într-o călătorie alături de creatori vizuali senzaționali din întreaga lume.

În luna martie, la Wild are loc premiera emisiunii „Reginele", un omagiu adus celor mai puternice femele din lumea animalelor. Seria narată de premiata actriță, Angela Bassett, aduce pentru prima dată în prim plan lumea naturală dintr-o perspectivă feminină, într-o prezentare captivantă și inovatoare.

Realizată pe parcursul a patru ani și cu o echipă de producție condusă de femei din întreaga lume – lucru de asemenea revoluționar în domeniul istoriei naturale –, seria folosește tehnologia de ultimă generație pentru a dezvălui informații surprinzătoare despre modul în care femelele ajung la putere, bazându-se adesea pe cooperare și înțelepciune în locul forței brute.

Comunicatul a fost difuzat de Gabriela Preda, PR Manager Romania, The Walt Disney Company.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover
Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici
© 2001 -  Media Expres SRL