×

Programe TV -- Data și ora publicării: 19.03.2024 16:53:52

Premierele lunii aprilie 2024 la HISTORY Channel RomâniaBucurești (MEDIA EXPRES) / 19 mar 2024 / HISTORY Channel a anunțat premierele lunii aprilie, printre care „Arme Născute din Foc” în care cei mai buni armurieri se întrec în atelierul de fierărie pentru câștigarea titlului suprem de campion, „Mistere în nisip” care scoate la suprafață curiozitățile și comorile ascunse cândva în deșerturile planetei și „Submarinele pierdute ale naziștilor”, căutate de Darrell Miklos.

Iată în continuare noile programe, pe larg:

Arme născute din foc Sezonul 10 (10x60’)
Titlul original: Forged in Fire
Premiera sâmbătă, 4 aprilie, de la ora 22:00

În acest show exploziv, cei mai buni armurieri se întrec în atelierul de fierărie pentru câștigarea premiului de 10.000 de dolari și a titlului suprem de campion “Arme Născute din Foc”.

Cei mai buni armurieri din SUA, care se întrec în construirea unor arme puternice și rezistente, de la securi vikinge la săbii de samurai și pumnale indiene. Jurizată de experți renumiți în toată lumea, competiția este o incursiune în istoria armelor, desfășurată sub constrângerea timpului și cu un final exploziv.

Acest show transformă rigurozitatea, măiestria și entuziasmul construirii de noi arme într-o competiție contra-cronometru a inteligenței, inventivității și iscusinței. În fiecare episod, patru noi concurenți încearcă să dovedească faptul că pot construi arme cu propriile mâini, mai bine decât oricine altcineva. Cei patru trebuie să treacă printr-o serie de probe eliminatorii, în care vor folosi exclusiv uneltele puse la dispoziție de organizatori. Doar doi ajung în finala săptămânală, unde sunt provocați să reproducă o armă legendară.

În acest sezon, echipa emisiunii „Arme născute din foc” pornește la drum, străbătând America în căutarea celor mai buni fierari din țară. Ne vom îndrepta spre inima Munților Apalași din Carolina de Nord, la atelierul de renume mondial Clay Spencer Blacksmith, unde vor fi testați trei dintre cei mai buni fierari.

După două runde epuizante de competiție, doar unul va rămâne în picioare. Câștigătorul va avea șansa de a concura cu alți fierari din întreaga Americă pentru a determina cine va câștiga marele premiu final.

Mistere în nisip (6x60’)
Titlul original: Secrets in the Sand
Premiera luni, 29 aprilie, de la ora 22:00

Deșerturile sunt adesea lăsate în plan secundar atunci când vine vorba de schimbările climatice, însă, pe măsură ce temperaturile globale cresc, acestea se numără printre cele mai vulnerabile locuri de pe planetă. Furtunile de nisip violente și eroziunea își fac tot mai simțită prezența, remodelând regiunile aride ale pământului, iar odată cu acestea, se face descoperiri uimitoare.

De la orașe antice pierdute la formațiuni geologice misterioase, „Mistere în nisip” examinează curiozități extraordinare ascunse cândva în deșerturile planetei, pentru ca în cele din urmă să fie dezvăluite. Călătoriți prin vaste peisaje deșertice și dezlegați misterele acestor minuni ascunse cu ajutorul experților, al imaginilor de arhivă și al graficii computerizate.

Submarinele pierdute ale naziștilor (2x60’)
Titlul original: The Lost U-Boats of WWII
Premiera luni, 29 aprilie, de la ora 21:00

În timpul celui de-al Doilea Război Mondial, naziștii au furat miliarde de dolari în aur, bijuterii și obiecte de artă. În efortul de a păstra cât mai multe comori în ciuda pierderii războiului, naziștii au împrăștiat bunurile valoroase pe tot globul cu ajutorul submarinelor, dintre care o parte au dispărut. Timp de aproape 80 de ani, mai multe submarine încărcate cu comori au rămas în mormintele lor acvatice, până în prezent.

Celebrul vânător de comori Darrell Miklos pornește la drum pentru a-și duce la bun sfârșit misiunea de o viață, aceea de a găsi submarinele dispărute și încărcătura lor în valoare de miliarde de dolari.

După ce a văzut pentru prima dată unul dintre submarine în timp ce făcea scufundări în adolescență, Darrell a găsit acum dovezi semnificative care să susțină observația sa inițială de acum mulți ani, relansându-și căutările cu toată forța. Fiecare episod de o oră îi urmărește pe Darrell și echipa sa de experți în încercarea de a localiza și de a recupera submarinele naziste dispărute de pe fundul Mării Caraibilor.

History Channel este principala televiziune din portofoliul A+E Networks și se află pe primul loc al audiențelor din România în nișa televiziunilor de documentare și de factual entertainment.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover
Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici
© 2001 -  Media Expres SRL