×

Programe TV -- Data și ora publicării: 25.03.2024 15:52:28

Viasat Explore prezintă seria documentară „Top Guns: Baza militară RAF” sub spectrul războiului din UcrainaBucurești (MEDIA EXPRES) / 25 mar 2024 / Viasat Explore lansează în premieră o serie observațională în șase părți, "Top Guns: Baza militară RAF", oferind o privire fără precedent asupra operațiunilor de zi cu zi din Marea Britanie dar și globale ale uneia dintre cele mai aglomerate stații de alertă și reacție rapidă ale Forțelor Aeriene Britanice, RAF Lossiemouth din Moray, din Nord-Estul Scoției.

Difuzată la Viasat Explore începând cu 28 martie, la ora 23:00, seria a primit deja recenzii elogioase în Marea Britanie. The Telegraph i-a acordat patru stele, spunând „acest acces în toate zonele nu a fost niciodată atât de important. Spectrul războiului din Ucraina face ca acest portret al celei mai aglomerate baze aeriene operaționale ale RAF din Lossiemouth să fie mai vital ca niciodată”. În timp ce Daily Mail a comentat: „Top Guns: Baza militară RAF lasă spectatorii încântați de portretizarea „uimitoare” a forței aeriene”.

RAF Lossiemouth este una dintre cele două stații de alertă cu reacție rapidă (QRA) din Marea Britanie, care au capacitatea de a lansa avioane de luptă în doar câteva momente, pentru a răspunde la potențialele amenințări la adresa spațiului aerian britanic.

Urmărim personalul echipei Lossie în timp ce desfășoară acțiuni în Estonia în cadrul Operațiunii Azotize și pe cel al RAF Akrotiri în cadrul Operațiunii Shader, documentarul pătrunzând dincolo de manevrele aeriene și tehnologia de ultimă oră, în tocmai eforturile de colaborare ale Royal Air Force cu aliații și partenerii săi.

Odată cu invazia rusă din Ucraina în 2022, RAF și-a intensificat activitatea de instrucție pentru situația în care războiul ar escalada. Echipa are întâlniri în fiecare săptămână, iar toate escadrilele sunt conștiente de responsabilitățile lor. În cazul în care conflictul se extinde și Marea Britanie ar trebui să se implice, toți piloții trebuie să fie pregătiți.

Pe măsură ce lumea continuă să se confrunte cu un peisaj geopolitic incert, această serie nu numai că prezintă munca în echipă, abilitățile și angajamentul tuturor celor din cadrul echipei Lossie, dar și pune în lumină publică rolul critic pe care aceasta îl joacă în protejarea Regatului Unit - în aer, peste mare și pe uscat, acasă și în străinătate.

Top Guns: Baza militară RAF, cu premiera în 28 martie, la ora 23:00, nu numai că intră în culisele RAF Lossiemouth, dar ia și drumul cerului, prin șase episoade palpitante care explorează direct angajamentul piloților RAF.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover
Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici
© 2001 -  Media Expres SRL