×

ONLINE VOD OTT -- Data și ora publicării: 04.04.2024 18:06:55

MEGOGO a introdus în oferta lineară HBO și Cinemax de la Warner Bros. Discovery cu un nou abonament



București (MEDIA EXPRES) / 4 apr 2024 / Serviciul media specializat în televiziune online MEGOGO.NET și-a extins grila de televiziuni cu cele branduri HBO, HBO 2, HBO 3, Cinemax și Cinemax 2 deținute de Warner Bros. Discovery, pe care le-a introdus într-un abonament denumit HBO MAXPAK, care costă 19,99 lei.

Celelalte televiziuni de la Warner Bros. Discovery care sunt disponibile pe MEGOGO sunt Eurosport 1 HD, Eurosport 2 HD, Discovery Channel, HGTV HD, TLC, Investigation Discovery, Food Network, Warner TV, Cartoonito, Cartoon Network și CNN, toate putând fi urmărite în abonamentul „Optim TV".

„Adoptând viitorul divertismentului, suntem mândri să aducem televiziunile HBO și Cinemax în familia noastră. Această adăugire semnifică angajamentul nostru de a oferi conținut diversificat și de înaltă calitate telespectatorilor noștri. Pe măsură ce desfășurăm acest nou capitol, continuăm să redefinim limitele divertismentului digital. Bine ați venit într-o lume în care fiecare poveste contează, bine ați venit la experiența HBO MAXPAK pe MEGOGO", a declarat Constantin Pandele, responsabil de dezvoltarea serviciului în România.

”Ne bucurăm să extindem și în România parteneriatul pe care îl avem la nivel regional cu Megogo. Cu filme și seriale noi, dar și blockbustere globale, HBO și Cinemax le vor aduce abonaților conținut premium, pe care îl vor putea urmări oricând. Astfel, odată cu noua opțiune de abonament, extindem aria de conținut din portofoliul Warner Bros. Discovery care era deja disponibilă pe platfomă. Televiziunile noastre le aduc tuturor celor care ne urmăresc titluri din genuri variate, de la reality la lifestyle, home & deco, investigații, desene animate, dar și cele mai bune filme și seriale de ficțiune”, a declarat Alexandru Silanovici, Distribution & Business Development Director în România și Ungaria la Warner Bros. Discovery.

Vizionarea televiziunii online prin aplicația MEGOGO se poate face acasă, în călătorii sau în vacanțe, pe orice dispozitive: laptop, smartphone, console de jocuri sau SMART TV.

Serviciul media MEGOGO a fost lansat în România la începutul lunii martie al acestui an, cu pachetul de abonament Optim TV, la prețul de 14,99 lei, oferind peste 120 de canale TV populare și o opțiune TV gratuită. Printre avantajele secțiunii „TV" de pe MEGOGO se numără caracteristicile interactive, inclusiv capacitatea de a înregistra emisiuni, ceea ce ajută utilizatorii să nu rateze emisiunile și serialele lor preferate.

MEGOGO este un serviciu media internațional fondat în Kiev în 2011. Este lider printre platformele OTT din Ucraina, care activează în Europa de Est, Asia Centrală și Caucazul de Sud. De asemenea, o parte semnificativă din catalogul său este disponibilă la nivel internațional.

Biblioteca media MEGOGO include mii de elemente de conținut, cum ar fi televiziuni cu opțiuni interactive, filme, seriale și desene animate, precum și jocuri, conținut educațional și de blogging, cărți audio, podcast-uri și radio. În funcție de teritoriu, serviciul media transmite și evenimente sportive în regim exclusiv, precum Champions League, Europa League și UEFA Conference League, campionate naționale de fotbal, box de la K2 și Top Rank și multe altele.

MEGOGO.NET publică noutăți pentru România pe rețelele sociale Instagram și Facebook la adresele: https://www.instagram.com/megogo_ro și https://www.facebook.com/MegogoRO/
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL