×

Programe TV -- Data și ora publicării: 05.04.2024 12:41:16

Românii au talent revine pe micile ecrane cu "Generația fenomen"



București (MEDIA EXPRES) / 5 apr 2024 / PRO TV a anunțat începerea unei noi ediții din "cea mai iubită emisiune de divertisment", Românii au talent, vineri, 5 aprilie, de la ora 20:30, dedicată "Gnerației fenomen".

Potrivit comunicatului care anunță premiera, este generația care redefinește standardele artei spectacolului și care a pregătit momente incredibile pe care le va prezenta în fața juraților care abia așteaptă să-i răsplătească.

Andi, Andra, Dragoș și Bobo și-au ocupat locurile în fața scenei și sunt curioși de surprizele de care vor avea parte, Pavel Bartoș și Smiley sunt în culise și aduc cu ei energie din cale afară.

Un tânăr de 25 ani, din București, visează să arate că toți anii în care a muncit la pasiunea lui pentru magie îl pot face să iasă din mulțime. ”Fac magie de 10 ani. Asta îmi place să fac. Asta îmi place, oriunde merg. Magia înseamnă să crezi, chiar și pentru o secundă, că imposibilul devine realitate. Dacă reușesc să le scot un zâmbet, sunt mulțumit”, declară el. Ce vor spune jurații, aflăm în câteva ore.

”Un dans contemporan pe care l-am pregătit singură, în sufragerie, fără un profesor”, va spune o concurentă de 22 ani, venită din Reșita pentru a-și demonstra iubirea pentru dans. Susținută de părinți să meargă mai departe, ea recunoaște că a muncit mult, atât în sport, cât și în dans și are un gând clar – să câștige suficient, cât să-și poată ajuta familia. Momentan, vrea doar să demonstreze ceea ce poate.

”Mă ocup cu crearea unor lucrări din plastelină. Pe Tik Tok am reușit să fac auditorii foarte mari. Mă cunosc, susțin munca mea. Am peste 200 de figurine în colecția mea. Am încredere că va fi primit și oamenii se vor mira când vor vedea”, le va povesti un concurent de 17 ani juraților. Oare pasiunea lui va convinge?

Concurenții sunt pregătiți, să înceapă aplauzele! Nu ratați, de la 20:30, cea de-a opta ediție a sezonului #14fenomen, Românii au talent, la PRO TV. Emisia poate fi urmărită, în avans, pe VOYO.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL