×

Programe TV -- Data și ora publicării: 08.04.2024 17:58:12

AXN România aduce în luna aprilie noi episoade din serialele și filme de succes



București (MEDIA EXPRES) / 8 aprilie 2024 / Momente pline de adrenalină, eroi din viața reală și noi episoade pline de acțiune, suspans și dramă vor fi difuzate în aprilie la AXN. Protagoniștii din "FBI: Biroul Federal de Investigații", "NCIS Hawaii", "CSI: Vegas", "Recrutul" și "Recrutul: Agent Special", cele cinci producții de tip procedural drama de pe AXN, revin pe miciile ecrane pentru a rezolva misiuni complicate și a dejuca planurile malefice ale celor mai temuți criminali.

Și serile de weekend se transformă în adevărate maratoane de filme. Cinefilii se vor bucura de capodopere cu renumitul actor american Chris Pine, cel mai tânăr actor care îi dă viață celebrului Căpitan James T. Kirk în pelicula "Star Trek", și filmul "Jack Ryan: Agentul din Umbră".

De asemenea, pentru iubitorii de adrenalină, AXN a pregătit seri dedicate filmelor SF, de acțiune și peliculelor fantastice.

FBI: Biroul Federal de Investigații, unul dintre cele mai de succes seriale de tip procedural drama din lume, continuă cu noi episoade din primul sezon, în fiecare luni seara, de la ora 21:00.

Serialul spune povestea unei echipe de criminaliști, care își folosesc talentul și inteligența în lupta pentru securitatea Statelor Unite ale Americii.

În fiecare joi seara de la ora 21 :00, în exlusivitate pe AXN, publicul din România poate urmări sezonul 5 din serialul original "Recrutul", unde John Nolan (interpretat de Nathan Fillion), un bărbat de 40 de ani care e decis să-și schimbe viața și se înscrie la Academia de Poliție din Los Angeles pentru a deveni ofițer. Cu toate că este cel mai în vârstă și cu cea mai puțină experiență, Nolan este determinat să-și urmeze visul de a face o diferență în comunitatea sa.

"Recrutul: Agent Special", cel mai nou serial de tip procedural drama de pe AXN și spin-off-ul producției de televiziune "The Rookie", se concentrează pe activitatea agentului special Simone Clark, cea mai în vârstă începătoare din Academia FBI, care este desemnată să sprijine biroul din Los Angeles.

Serialul se difuzează joia, de la 22:00.

"CSI: Vegas", continuarea fenomenului global "CSI: Crime și Investigații", a fost reînnoit pentru sezoanele doi și trei. În aceste noi episoade, Maxine Roby (Paula Newsome) și echipa ei se află din nou pe urmele celor mai periculoși răufăcători din Las Vegas. Publicul va putea urmări povestea plină de suspans a grupului de criminaliști lunea, de la 22:00.

Din orașul păcatelor, acțiunea se mută în fiecare miercuri, de la ora 22:00, în paradisiaca insulă Hawaii. Aici, agenții speciali investighează cele mai crude și bine planificate fărădelegi, care amenință securitatea națională. Sezonul doi din "NCIS: Hawaii" continuă cu noi episoade pe AXN.

În plus, fanii detectivilor Seeley Booth și Temperance Brennan, vor avea ocazia să îi vadă în acțiune, marțea, de la ora 21:00, în sezonul 9 din "Cititorii de Oase".

Christian Pine este eroul serilor de weekend între 12 și 14 Aprilie. Vineri și sâmbătă, de la ora 21:00, cinefilii îl pot vedea în rolul lui James T. Kirk, în două producții originale "Star Trek: Dincolo de Infinit" și "În întuneric".

Duminică seara, de la aceeași oră, "Jack Ryan: Agentul din Umbră", ne spune povestea unui fost ofițer de marină și analist CIA care reușesc împreună să dejoace un plan al rușilor pentru distrugerea economiei Statelor Unite printr-un atac terorist.

Peliculele SF și thriller vor umple serile de weekend între 19 și 21 Aprilie. Ce se întâmplă atunci când, în timpul unui zbor, o femeie îi mărturisește secretele cele mai intime unui străin aflat lângă ea, iar apoi află că acesta este noul șef al companiei unde lucrează? Răspunsul este în "Poți să păstrezi un secret?" vineri, de la 21 :00.

Țestoasele Ninja luptă împotriva criminalilor din New York sâmbătă de la aceeași oră, iar "Expresul Zăpezii" îi poartă pe cinefili într-un viitor post-apocaliptic, când Pământul a intrat într-o eră glaciară devastatoare, duminică seara.

Ultimele zile de weekend din aprilie sunt dedicate filmelor fantastice. "Dincolo de realitate", "Cei ce veghează" și "Cronicile Casterilor: A 16-a lună" se vor difuza vineri, sâmbătă și duminică, între 26 și 28 aprilie, de la ora 21:00.

AXN este o televiziune de filme și seriale ce aparține Antenna Entertainment,
parte a Antenna Group, una dintre cele mai mari organizații media și de divertisment ce operează în 12 țări din Europa Centrală și de Est cu 21 de televiziuni cu plată și un serviciu la cerere.

Televiziunea vinde publicitate în România prin agenția proprie MEDIA GROUP SERVICES SRL și comunicarea este asigurată de OXYGEN PR.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL