×

Programe TV -- Data și ora publicării: 09.04.2024 14:21:32

„Petrecere... cu cântec!” cu Iuliana Tudor alături de mari artişti ai folclorului românesc la TVR1



București (MEDIA EXPRES) / 9 apr 2024 / În anul când aniversează 25 de ani de televiziune, Iuliana Tudor lansează un nou proiect, "Petrecere... cu cântec", în prima ediţie, cei 50 de ani de carieră ai Nicoletei Voica fiind sărbătoriţi alături de Sofia Vicoveanca, Florica Bradu, Constantin Enceanu, Orchestra Fraților Advahov şi mulţi alţii.

La 25 de ani de când Televiziunea Română îi e a doua casă, Iuliana Tudor propune un nou proiect, menit să readucă în prim plan muzica populară românească și personalități artistice extraordinare ale folclorului românesc. Oameni care au devenit modele pentru multe generații de tineri artiști și care, prin tot ce au făcut de-a lungul carierei lor, lasă o moștenire culturală importantă, sunt protagoniştii emisiunii ce va putea fi urmărită la TVR 1 în fiecare duminică seară. „Petrecere... cu cântec!” începe pe 14 aprilie, la ora 21.00.

„De fiecare dată când încep un nou proiect, am sentimentul că o iau de la capăt, cu acelaşi entuziasm ca în prima mea zi de televiziune – şi mă bucur că nu am pierdut asta. Petrecere... cu cântec! este un program de divertisment folcloric prin care ne-am propus să onorăm carierele şi vieţile unor artişti importanţi ai muzicii populare din România, care, în 2024, aniversează un număr rotund de ani. Emisiunea este gândită sub forma unei petreceri, într-o atmosferă caldă, oferind posibilitatea protagonistului să se simtă în largul său şi să se bucure de sărbătoare”, explică Iuliana Tudor, producător şi moderator al programului.

Fiecare ediţie va avea în prim-plan un artist căruia îi vom spune cu toţii „la mulți ani!”, alături de prieteni, colegi de scenă, membri ai unor orchestre renumite, dar și alături de tineri interpreți aflați la început de drum, lansați și susținuți de Televiziunea Română: „Aşa cum v-am obişnuit, în programele noastre se cântă live, fiecare ediţie beneficiind de suportul muzical al unor orchestre de top. Iar tânăra generaţie este şi ea prezentă în acest proiect – şi ne ţinem astfel promisiunea făcută în 2017, aceea de a susţine carierele laureaţilor Vedeta populară”, subliniază vedeta.

Prima ediţie omagiază cei 50 de ani de carieră artistică ai Nicoletei Voica. Îi sunt alături câţiva dintre cei mai iubiţi interpreţi şi prieteni: Sofia Vicoveanca, Florica Bradu și Constantin Enceanu, iar dintre reprezentanții tinerei generații – Ana Anuțoiu, Alexandra Dan și Dorinel Gavriluț Pîrvoni.

O premieră pentru echipa Iulianei Tudor se înregistrează în primele două ediții ale show-ului, şi anume colaborarea cu Orchestra Fraților Advahov, condusă de Vasile și Vitalie Advahov. De asemenea, primesc cu bucurie invitaţia la petrecere și membrii Ansamblului Doina Timișului, coregraf Marius Ursu.

Vom revedea imagini din arhiva Televiziunii Române, vom afla detalii despre cei 50 de ani de cântec ai Nicoletei Voica, se vor înregistra momente muzicale în premieră, duete inedite și, ca la orice aniversare, sărbătorita va avea parte și de surprize...

„Pentru mine, este pură bucurie să trăiesc alături de artiştii invitaţi emoţii dintre cele mai puternice şi frumoase. Vă aştept din 14 aprilie, în fiecare dumincă seară, la Petrecere... cu cântec!”, a mai spus Iuliana Tudor.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL