×

Programe TV -- Data și ora publicării: 10.04.2024 19:17:51

HISTORY Channel pregătește cu Paprika Studios România serialul docu-reality „Vânătorii de Comori: România”



București (MEDIA EXPRES) / 10 apr 2023 / HISTORY Channel România, parte din A+E Networks EMEA, a anunțat o nouă serie docu-reality de șase episoade, intitulată „Vânătorii de Comori: România”, cu premiera marți, 14 mai, de la ora 21:00.

„Vânătorii de Comori: România” se concentrează pe obiectele cu semnificație istorică, de colecție și de mare valoare tranzacțională dintr-o mare varietate de domenii. De la obiecte de artă deținute de Familia Regală la suveniruri din perioada comunistă, seria docu-reality „Vânătorii de Comori” spune istoria României prin povestea obiectelor de valoare.

O echipă de patru dealeri/anticari de obiecte de epocă, formată din Liviu Andrei, Dan Greere, Ștefana Micu și Gabi Badea, are la dispoziție 48 de ore pentru a satisface cererea unui client foarte important. În fiecare episod, „vânătorii” caută în piețe de vechituri, colecții personale și cheamă vânzători în magazinul lor, în speranța de a găsi cele mai interesante și profitabile obiecte care să se potrivească cererii clientului lor.

„Suntem bucuroși să prezentăm o nouă producție locală în România, pe măsură ce HISTORY Channel își menține prestigioasa poziție de lider în rândul televiziunilor factuale pentru al 11-lea an consecutiv, de asemenea rămânând în top 15 în topul televiziunilor din România. După două producții axate pe istoria și misterele României, de data aceasta ne-am hotărât să dezvoltăm un format axat pe divertisment, dar care este în continuare centrat pe istorie. Cu fiecare producție pe care o pregătim, vrem să arătăm publicului și partenerilor de afaceri că piața românească este foarte importantă pentru noi, cu intenția de a investi și mai mult în producții locale”, a declarat Karol Bek, Senior Commercial Director & Country Manager pentru România, A+E Networks CEE.

„Bucuria de a descoperi un obiect de valoare într-o cutie veche din pod, entuziasmul de a găsi o comoară la un târg de vechituri, adrenalina unei negocieri intense sau anxietatea unei achiziții riscante sunt doar câteva dintre situațiile reale pe care emisiunea le surprinde. Nu este în sine un documentar, ci un reality show ce prezintă povești și istorii despre România”, declară producătorul serialului, Agnieszka Kubiak, Head of Content Development and Creative la A+E Networks CEE.

„Suntem foarte bucuroși să producem prima emisiune pentru HISTORY Channel - Vânătorii de Comori. Nu este doar o emisiune despre găsirea și achiziționarea de obiecte de epocă și antichități, ci este și o emisiune despre istoria României, spusă prin intermediul acestor obiecte. Mă bucur și mai mult că formatul emisiunii Vânătorii de Comori este un format comun Paprika-HISTORY. Sper ca acest lucru să fie începutul unei lungi colaborări”, a adăugat Christophe Brackx, directorul executiv al Paprika Studios România.

„Vânătorii de comori: România” își propune să spună povești captivante, interesante și nedescoperite despre istoria României prin intermediul unor obiecte vechi pe care oamenii doresc să le vândă. Emisiunea aruncă o privire transparentă asupra lumii colorate, dinamice și mereu surprinzătoare a obiectelor de epocă și a poveștilor care le fac valoroase, văzând lanțul tranzacțiilor de la achiziție, la evaluare și expertiză, până la vânzarea finală.

„Vânătorii de comori: România” este cea de-a treia producție locală a HISTORY Channel, după „Misterul Aurului Dacic” și „Marcel Iureș Enigmele României”. Serialul de 6 episoade este produs de Paprika Studios, care este prezentă în 8 țări din Europa Centrală și de Est, dezvoltând și producând programe de divertisment, reality și seriale de ficțiune pentru mai mult de 30 de canale în 16 limbi, cu peste 600 de ore pe an".

A+E Networks EMEA operează în Marea Britanie, Țările Nordice, Benelux, Germania, Italia, Spania, Europa Centrală și de Est, Orientul Mijlociu și Africa un portofoliu de branduri premium ce include HISTORY Channel, Crime+Investigation, HISTORY2, BLAZE și COSMO TV, difuzând francize precum "Arme Născute din Foc", serialul dramatic "Vikingii" și producții locale originale „În Căutarea Chihlimbarului, Aurul Baltic”, „Vânătorii de Epave” cu Ross Kemp. Compania are birouri în Londra, Roma, Madrid, Varșovia, München și Johannesburg.

HISTORY Channel® este unul dintre cele mai cunoscute și îndrăgite branduri TV internaționale care s-a lansat în 1995 și ajunge la peste 300 de milioane de locuințe din întreaga lume, în peste 150 de țări, fiind tradus în 37 de limbi.
HISTORY Channel® este principala televiziune din portofoliul A+E Networks și se distribuie în România de peste 10 ani pe toate platformele majore de cablu, IPTV, DTH și TV online din țară.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL