×

Programe TV -- Data și ora publicării: 16.04.2024 16:29:15

Seria „NASA: CULISELE INOVAȚIILOR” în premieră pe NATIONAL GEOGRAPHIC la TV



București (MEDIA EXPRES) / 16 apr 2024 / National Geographic difuzează seria „NASA: Culisele Inovațiilor” de marți, 16 aprilie, de la ora 21:00, despre culisele cercetării spațiale și modul în care inovațiile NASA pot influența viețile noastre de zi cu zi.

„NASA: Culisele Inovațiilor” oferă o perspectivă captivantă și informativă asupra lumii explorării cosmice și a inovației tehnologice, cele șase episoade oferind o privire privilegiată în culisele celor mai importante centre de cercetare ale NASA, unde se lucrează la cele mai îndrăznețe și inovatoare tehnologii ale viitorului.

„În spatele fiecărui pas către explorarea spațiului cosmic stau sute de mii de oameni dedicați și mii de ore de muncă și cercetare. Aceste momente rare când NASA își deschide porțile către public sunt o oportunitate unică de a ne apropia și de a înțelege complexitatea și frumusețea acestui domeniu fascinant”, a declarat Dumitru Prunariu, singurul român care a zburat în spațiul cosmic, Vice-președintele Fundației Asteroid, președintele Grupului Global de Experți pentru Activități Sustenabile pe Lună.

NASA nu este doar o agenție spațială; este un fenomen cultural. Prin intermediul acestui documentar vom dezvălui o parte mai puțin cunoscută a acestui gigant al explorării spațiului cosmic. Vom descoperi proiectele inedite și vom cunoaște oamenii dedicați care le pun în aplicare.

În primul episod, telespectatorii au ocazia să descopere Centrul de cercetare Joseph Ames din Mountain View, California. Situat în apropierea noului sediu Apple și Googleplex, acest campus servește ca loc de întâlnire pentru sute de oameni de știință, ingineri și cercetători NASA.

Sunt prezentate atât celebrele facilități de testare cu resurse de ultimă generație, printre care și faimosul tunel de vânt, cât și alte zone specializate. În acest episod, telespectatorii vor putea observa modul de funcționare a roboților inteligenți Astrobee și Spheres și vor explora multe alte lucruri despre planificarea explorării Lunii.

Fiecare episod va aduce mai multă claritate pentru cei interesați de cosmos, de la Centrul de Cercetare NASA din Silicon Valley, unde se perfecționează dronele spațiale, până la cele mai vechi centre de teren NASA, unde se explorează modalități moderne de stocare a energiei.

În fiecare marți, la ora 21:00, vom primi răspunsuri la întrebări precum: „Cum este livrat combustibilul în spațiu pentru navele spațiale?”, „Cine sunt oamenii care lucrează la sateliții NASA?” și „Cum pot cultiva astronauții propriile legume în spațiu?”.

„NASA: Culisele Inovațiilor” are premiera marți, 16 aprilie, la ora 21:00, exclusiv pe National Geographic.

Trailer: https://youtu.be/POC_BHxqopc?si=TzmnDi6CIA_7B2h3

National Geographic Partners LLC (NGP), un parteneriat între The Walt Disney Company și National Geographic Society, se angajează să ofere lumii conținut științific, de aventură și de explorare de calitate superioară, prin intermediul unui portofoliu de active media de neegalat. NGP combină televiziunile globale National Geographic (National Geographic Channel, Nat Geo WILD, Nat Geo MUNDO, Nat Geo PEOPLE) cu activele media și cele orientate către consumatori ale National Geographic, inclusiv revistele National Geographic; studiourile National Geographic; platformele digitale și de socializare aferente; cărțile; hărțile; mediile pentru copii; și activitățile auxiliare care includ călătorii, experiențe și evenimente globale, vânzări de arhivă, licențe și afaceri de comerț electronic.

Promovarea cunoașterii și înțelegerii lumii a fost scopul principal al National Geographic timp de 134 de ani, iar in prezent produsele brandului ajung la milioane de oameni din întreaga lume, în 172 de țări și 43 de limbi în fiecare lună. NGP returnează 27 la sută din încasări către National Geographic Society, organizație non-profit, pentru a finanța activități în domeniile științei, explorării, conservării și educației.

Pentru mai multe informații, vizitați natgeotv.com sau nationalgeographic.com.
(MEDIA EXPRES)



Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL