×

Externe -- Data și ora publicării: 16.04.2024 19:45:35

NEM Dubrovnik 2024: șase români din zona de achiziție conținut înscriși, vezi aici cine sunt ei



București (MEDIA EXPRES) / 16 apr 2024 / NEM Dubrovnik, principalul târg de media și telecomunicații din sud-estul Europei care se desfășoară în iunie 2024 în Croația, a anunțat înscrierea a peste 150 de directori sau responsabili de achiziții, dintre care șase profesioniști din televiziunile românești Kanal D, Pro TV și Prima TV, dar și din compania de publicitate online Outbrain România.

Alina Aruxandei, Coordonatorul de Achiziții și Drepturi Muzicale de la Kanal D România, Alexandra Jura, Directorul de Licențiere și Distribuție de Conținut pentru Outbrain România sunt pe lista participanților.

Lor li s-au alaturat Adina Lascău și Simona Mazilescu, Managerul Achizitii, respectiv Director de Programe, de la Clever Business Transilvania, reprezentand Prima TV Romania.

De la PRO TV participă Iulia Pleși, Șef Achiziții, și Antonii Mangov, Director de Programare.

NEM Dubrovnik a rămas cel mai important eveniment al industriei TV din regiunea Europei Centrale și de Est (CEE), după mai multe încercări care s-au stins în timp, în Bulgaria și România. Aflat la cea de-a 11-a ediție în iunie 2024, evenimentul se desfășoară la pitorescul Hotel Dubrovnik Palace, timp de patru zile, între 10 și 13 iunie.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL