×

Programe TV -- Data și ora publicării: 19.04.2024 11:52:49

Pro TV reia "Românii au talent" cu o nouă edițieBucurești (MEDIA EXPRES) / 19 apr 2024 / Cea de-a paisprrezecea ediție a sezonului #14fenomen "Românii au talent" începe la PRO TV de vineri, 19 aprilie, de la 20:30, cu difuzarea, în avans, pe VOYO, potrivit unui anunț al televiziunii.

La masa juriului, Andi, Andra, Dragoș și Bobo sunt gata să fie vrăjiți, iar Smiley și Pavel, îi așteaptă în culise pe concurenți pentru a le testa energia și a le da starea de bine.

La 53 ani, un tehnician mecanic din Otopeni își va deschide sufletul și va arăta că bucuria pe care o simte atunci când poate cânta nu se compară cu nimic. Simte că a primit acest talent de la mama lui, dar e conștient că niciodată nu e prea târziu pentru a prezenta tuturor ceea ce pe tine te face fericit: ”Mergând cu mama mea, vedeam tot felul de formații. Mi-am dorit să cânt. Nu am studiat muzică. Am avut acest scop, de a fi pe scenă. Am venit să-mi testez limitele”.


”Sunt din Iași, dar locuiesc în Londra, cu soțul meu și cei trei copii. Eu am plecat prima, în 2019, pentru că eu vorbeam engleză. A fost o perioadă de chin, eram singură de sărbători. Noi trebuie să căutăm soluții în viața asta, nu să ne plângem. Mie mi-a plăcut să cânt de mic copil. Părinții nu au putut să vadă talentul în mine și am suferit. Îmi doresc să am succes și să încep să cânt”, va povesti o concurentă de 37 de ani, care speră că în sfârșit va fi remarcată. Să fie acesta un nou început pentru ea?

La doar 14 ani, o puștoaică din București muncește enorm pentru pasiunea ei și acum vrea să o împărtășească cu toată țara. ”Fac balet de performanță, am câștigat la Mondialele din Portugalia, am primit și-o bursă în 2019. Cred că moștenesc de la mama, îi place să danseze”, va povesti ea, înainte de a urca pe scenă.

"Românii au talent" este un spectacol realizat după formatul internațional GOT TALENT deținut de Fremantle Media și SYCOtv - compania britanică deținută de unul din creatorii formatului, Simon Cowell. Show-ul a debutat în România la 18 februarie 2011, fiind de atunci difuzat exclusiv la Pro TV.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover
Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici
© 2001 -  Media Expres SRL