×

Publicitate -- Data și ora publicării: 08.05.2024 15:38:23

Conferința "Etica în influencer marketing: prezent și perspective"



București (MEDIA EXPRES) / 7 mai 2024 / Secretariatul Romanian Advertising Council (RAC) a anunțat pe site-ul propriu organizarea Conferinței Etica în Influencer Marketing, care va avea loc pe 15 mai la Hotel Novotel din București.

Marketingul prin influenceri este o tip de marketing care se concentrează pe colaborarea cu influenceri de pe rețelele sociale pentru a promova un brand sau un produs. Influencerii sunt persoane care au o comunitate mare și activă pe platforme de social media precum Instagram, YouTube și TikTok. Aceștia pot fi folosiți pentru a promova către urmăritorii lor produse, servicii sau chiar campanii.

Evenimentul organizat de RAC va fi moderat de Dana Dobrescu (Mondelez) și Gerald Filip, Secretar General PRISA. De asemenea, sunt programate intervenții din partea Consiliului Director RAC: Oana Cociasu (MedicOne) - Președinte RAC, și Laurențiu Gheorghiu (PRO TV) - Vicepreședinte RAC.

Conferința va reuni un panel de speakeri internaționali de renume: Lucas Boudet, Director General al EASA, va prezenta proiectul EASA Discloseme; Catalina Goanta, HUMANADS, Profesor Universitatea din Utrecht, va analiza comportamentul influencerilor în UE, Scott Guthrie, Director General al Influencer Marketing Trade Body UK, va discuta despre beneficiile comerciale ale marketingului responsabil prin influenceri; Mohamad Mansouri, Director Adjunct ARPP Franța, își va împărtăși experiența cu Certificatul pentru Influență Responsabilă, un instrument educațional esențial pentru creatorii de conținut.

Un panel de discuții aplicat pe situația din România va examina legislația și practicile din piața națională de influencer marketing. Participanții vor include reprezentanți ai CNA, ANPC, agențiilor de publicitate și căutare de talente, precum și influenceri: Paul Anghel, Director General - ANPC, Claudiu Ilioiu, GLOBAL TALENTS UNITED, Vlad Părvulescu, W Talent Management, Bogdan Tomoioaga, Președinte GRF+, Cristina Butunoi, MD Golin, Gabriel Pătru, Președinte IAB România și Alina Eremia, Influencer.

Înscrierile se pot face la adresa office@rac.ro, gratuit pentru membrii RAC și pentru non-membri.

RAC mulțumește sponsorilor și partenerilor evenimentului:

Conferința are un sponsor principal: Procter & Gamble și partenerii: Coca-Cola, DANONE, HUMANADS, MAGNUM, Mondelez, RepublicaBio și Therefour.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL