×

Programe TV -- Data și ora publicării: 08.05.2024 16:49:48

Miniseria „Archie” de la Epic Drama relateaza remarcabila viata a lui Cary Grant



București (MEDIA EXPRES) / 8 mai 2024 / Viața legendarului actor Cary Grant este relatată în noua dramă biografică „Archie”, la Epic Drama, de miercuri, 8 mai, de la ora 22.00 cu reluare vineri, 10 mai, de la ora 22.45 și sâmbătă, 11 mai, de la ora 21.10.

Reprezentând cinci faze ale vieții eclectice a starului de la Hollywood, serialul are premiera miercuri 8 mai, la ora 22:00, exclusiv la Epic Drama.

Relatând povestea fascinantă a modului în care un băiat din Bristol, Archie Leach, s-a transformat în suavul și iconicul Cary Grant, „Archie” este plasată pe fundalul erei de aur a Hollywood-ului și duce spectatorii într-o plimbare prin viața tumultoasă a lui Grant, de la copilăria turbulentă, până la ascensiunea lui fulgerătoare în rândul vedetelor internaționale.

La 58 de ani și aflat la al treilea divorț, Cary Grant (interpretat de actorul britanic Jason Isaacs) este în Los Angeles, singur și îngândurat.

Lupta sa cu demonii prilejuiește o privire înapoi asupra educației dificile primite de Archie Leach în Bristolul victorian. Abandonat de tatăl său și făcut să creadă că mama lui este moartă, tânărul Archie își găsește alinarea și vocația în trupa Bob Pender – acrobați care evoluează pe hipodromul din Bristol.

Hotărât să devină celebru, Archie se aventurează cu trupa la New York, unde se îndrăgostește de vitalitatea Americii și refuză să plece acasă. Mai târziu, îl regăsim la Hollywood, unde drumul lui se încrucișează cu cel al lui Mae West.

Sub numele de Cary Grant, ajunge pe culmea succesului, doar pentru a primi o veste șocantă care îi dezvăluie trecutul și îl obligă să se confrunte cu adevăruri îngropate de mult.

Serialul explorează, de asemenea, încurcăturile romantice ale lui Grant, în special relația sa cu tânăra actriță Dyan Cannon. Pe măsură ce Grant se luptă cu problemele sale de angajament care decurg din educația sa tumultoasă, urcușurile și coborâșurile vieții sale personale devin centrul atenției, inclusiv căsătoria cu Cannon și nașterea fiicei lor, Jennifer.

Serialul a fost produs pentru televiziunea ITV și serviciul de streaming BritBox, în 2023, în Marea Britanie.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL