×

Programe TV -- Data și ora publicării: 12.05.2024 00:19:02

Românii au talent: 24 de concurenți avansează în semifinale, emisiunea domină audiențaBucurești (MEDIA EXPRES) / 12 mai 2024 / Ultima rundă de preselecții la "Românii au talent" a desemnat cei 24 de concurenți care vor concura în semifinalele live, începând de vinerea viitoare.

Juriul, format din Mihai Bobonete, Andra, Andi Moisescu și Dragoș Bucur, a ales "cei mai buni dintre cei mai buni" dintr-un număr de sute de participanți din acest sezon.

Emisiunea a înregistrat un succes în audiență, fiind lider absolut pe intervalul orar 20:28 - 24:14, cu un rating de 7.9 puncte și o cotă de piață de 30.3% în rândul publicului comercial. În minutul de maximă audiență, aproape 2,3 milioane de telespectatori au urmărit emisiunea.

Cei 24 de semifinaliști sunt: Violeta Botezatu, Erica Popa, Lae Dreghici, Ana Nuță, Senayet Asefa, Calisthenics România, Eduard Anghelescu, Karlos Tănăsucă, Maria Clara Postelnicu, VAN, Emanuel Barica, Iulia Vâlceanu – Vilia, Corul Regal, Carla Munteanu, Mia Rusu, Quim Moya, Lukas Urdea, Sergiy Mischcurenko, Aniela Ravineală, Cristian Ciaușu, Iustin Cazacu, Anastasiia Beaumont, Dora Debrezceni și Ansamblul Hecenii.

Prima semifinală live va avea loc vineri, 17 mai, de la ora 20:30, pe PRO TV.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover
Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici
© 2001 -  Media Expres SRL