×

Programe TV -- Data și ora publicării: 12.05.2024 00:29:08

Tinerii Titani revin la Cartoon Network cu noi aventuri pline de umorBucurești (MEDIA EXPRES) / 12 mai 2024 / Cartoon Network aduce înapoi îndrăgita serie "Haideți, Tinerii Titani!", cu partea a treia a celui de-al optulea sezon, începând de luni, 13 mai, de la ora 16:25.

Telespectatorii vor putea urmări aventurile amuzante și pline de acțiune ale celor cinci supereroi adolescenți: Robin, Cyborg, Starfire, Raven și Beast Boy. Aceștia se confruntă cu provocări atât în lupta împotriva răufăcătorilor din Jump City, cât și în viața de zi cu zi, jonglând între treburile casnice, relațiile romantice și vizitele neașteptate.

Acest sezon marchează un moment important pentru serie, deoarece "Haideți, Tinerii Titani!" va ajunge la 400 de episoade, devenind astfel a doua cea mai lungă animație din toate timpurile.

Producția este realizată de Warner Bros. Animation, avându-l pe Sam Register ca producător executiv.

Cartoon Network este o rețea globală de animație, apreciată pentru conținutul său original și variat, care se adresează atât copiilor, cât și familiilor.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover
Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici
© 2001 -  Media Expres SRL