×

Comunicaţii -- Data și ora publicării: 15.05.2024 12:20:45

DIGI are 5,718 milioane de abonați la televiziunea cu plată în RomâniaBucurești (MEDIA EXPRES) / 15 mai 2024 / DIGI a raportat o creștere semnificativă a numărului de abonați la televiziune și internet în primul trimestru al anului 2024, ceea ce a dus la o creștere a veniturilor cu 6,3%, ajungând la 260,3 milioane de euro, comparativ cu aceeași perioadă din 2023.

Liderul din telecomunicații a înregistrat o creștere cu 3,8% a bazei de abonați la televiziune cu plată, ajungând la 5,718 milioane. Numărul abonaților la internet fix și date a crescut cu 7,8%, totalizând 4,646 milioane.

DIGI a atribuit creșterea în aceste segmente pachetelor sale atractive de internet fix, date și televiziune cu plată, precum și achiziției organice de clienți.

Serviciile de telecomunicații mobile au înregistrat, de asemenea, o creștere de 16,3% la nivelul abonaților, ajungând la 6,023 milioane. Această creștere a fost în principal pusă pe seama ofertelor atractive de telefonie mobilă ale companiei.

În schimb, abonamentele la telefonia fixă ​​au scăzut cu 4,7%, o tendință în concordanță cu trecerea globală de la liniile fixe tradiționale la serviciile mobile.

Creșterea veniturilor a fost alimentată și de alte fluxuri de venituri, inclusiv vânzările de echipamente, energie, certificate verzi, filmarea evenimentelor sportive și venituri din publicitate, care nu sunt însă comunicate defalcat.

În ciuda rezultatelor pozitive, DIGI a recunoscut că scăderea tarifelor de terminare mobilă și mixul pachetelor de abonament au avut un impact asupra veniturilor medii pe utilizator (ARPU) în România.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover
Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici
© 2001 -  Media Expres SRL