×

Programe TV -- Data și ora publicării: 15.05.2024 13:08:30

E! Entertainment și premierele sale din luna iunieBucurești (MEDIA EXPRES) / 15 mai 2024 / E! Entertainment a anunțat în luna iunie cu o serie de premiere și episoade speciale dedicate familiei Kardashian, dar și cu emisiuni care explorează lumea fascinantă a celebrităților din SUA.

Kourtney Kardashian Special – Drama Kardashian: În fiecare sâmbătă, în perioada 22 iunie - 6 iulie, de la ora 22:00, reflectoarele se îndreaptă spre Kourtney Kardashian. Episoadele selectate din mai multe sezoane ale emisiunii "Keeping Up with the Kardashians" promit să dezvăluie noi detalii din viața tumultoasă a familiei.

Family Matters Stunt: De pe 17 iunie, de luni până vineri, de la ora 18:00, telespectatorii vor putea urmări serialul "Mathis Family Matters". Emisiunea difuzată de E! îi prezintă pe judecătorul Greg Mathis, soția sa Linda și cei patru copii ai lor, în timp ce își trăiesc viața la Hollywood, într-o atmosferă plină de distracție și dragoste familială.

Celebrities Only: În fiecare duminică, de la ora 00:00, E! continuă să exploreze lumea celebrităților cu seriea de interviuri și clasamente. Telespectatorii vor descoperi povești despre actrițe care au vorbit deschis despre căderea părului, modele care au fondat organizații caritabile sau au creat propria linie de costume de baie și multe alte subiecte captivante.

Watch What Happens Live: Emisiunea interactivă a gazdei Andy Cohen continuă de luni până vineri, de la ora 01:00. Telespectatorii vor avea parte de dezbateri aprinse pe diverse teme, de la modă la titlurile din presă generate de vedete, alături de invitați din lumea divertismentului, a politicii și a culturii pop.

E! News: De marți până vineri, de la ora 01:30, E! News aduce cele mai recente știri despre vedete, divertisment și bârfe din lumea celebrităților.

E! Entertainment este o televiziune americană de divertisment, deținută de NBCUniversal International Networks, o divizie a NBCUniversal, care difuzează știri despre celebrități, bârfe și reality show-uri.

În România, E! Entertainment poate fi accesată prin toți furnizorii de cablu și satelit. Televiziunea oferă un amestec de programe originale, emisiuni sindicalizate și seriale de tip reality care au în centru celebritățile de la Hollywood și cultura pop.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover
Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici
© 2001 -  Media Expres SRL