×

Cinema -- Data și ora publicării: 17.05.2024 20:26:31

Doar două filme românești la Cannes, însă ambele realizate cu servicii de post-producție de la Chainsaw EuropeBucurești (MEDIA EXPRES) / 17 mai 2024 / "Trei kilometri până la capătul lumii", în regia lui Emanuel Pârvu, inclus în Competiția Oficială, și "Nasty", regizat de Tudor Giurgiu, prezent în secțiunea Proiecții Speciale, sunt singurele două filme românești care vor fi prezente la cea de-a 77-a ediție a Festivalului de Film de la Cannes. Ambele pelicule au beneficiat însă de serviciile de post-producție ale Chainsaw Europe, potrivit unui comunicat al studioului.

Chainsaw Europe a realizat întreaga post-producție pentru "Trei kilometri până la capătul lumii", inclusiv sunet, grafică și colorizare, până la ultimele livrabile cerute de festival.

Viorel Chesaru, Managing Director în cadrul Chainsaw Europe îl felicită prin intermediul comunicatului pe Emanuel Pârvu pentru debutul său pe Croazetă.

Alexandru Dumitru, Sound Supervisor și Re-recording Mixer, a coordonat echipa de sound design a Chainsaw în procesul de post-producție pentru cele două filme. Dumitru a fost nominalizat recent la Gala Premiilor Gopo, alături de Alin Zăbrățeanu și Dragoș Cătărău, la categoria "Cel mai bun sunet" pentru filmul "Mammalia".

Echipa Chainsaw Europe a asigurat, de asemenea, toate serviciile de post-producție pentru serialul în trei părți "TOVARĂȘUL", produs de John Florescu și difuzat pe platforma de streaming a Pro TV, VOYO, în decembrie 2023. Serialul face parte din seria producțiilor pe teme istorice ale Chainsaw Films, alături de "Războiul regelui", "Regina Maria: Inima României" și "Regele Mihai: Călătoria spre casă".
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover
Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici
© 2001 -  Media Expres SRL