×

Programe TV -- Data și ora publicării: 27.05.2024 11:23:46

Diva difuzează toate sezoanele seriei "Vrăjitoarea cea bună"București (MEDIA EXPRES) / 27 mai 2024 / DIVA, televiziune disponibilă în grilele DIGI, ORANGE, VODAFONE și FOCUS SAT, va difuza toate cele șapte sezoane ale serialului "Vrăjitoarea cea bună". Producția, cu Catherine Bell și James Denton în rolurile principale, va fi difuzată de luni până vineri, de la ora 18:00, câte două episoade.

Serialul urmărește povestea lui Cassie Nightingale și a fiicei sale Grace, care își folosesc abilitățile magice pentru a ajuta comunitatea. Pe parcursul celor șapte sezoane, telespectatorii vor fi martori la dezvoltarea relațiilor dintre personaje, la apariția unor noi provocări și la puterea iubirii și a prieteniei.

"Vrăjitoarea cea bună" este o producție Whizbang Films, în colaborare cu ITV Studios America. Serialul este distribuit la nivel internațional de ITV Studios.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover
Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici
© 2001 -  Media Expres SRL