×

ONLINE VOD OTT -- Data și ora publicării: 03.06.2024 13:56:52

Noul serial original STAR WARS "THE ACOLYTE" are premiera pe DISNEY+ din 5 iunieBUCUREȘTI (MEDIA EXPRES) / 3 iun 2024 / Disney+ lansează miercuri pe 5 iunie primele două episoade din noul serial Star Wars, "The Acolyte", o poveste plasată în perioada prosperă a Înaltei Republici, cu aproximativ 100 de ani înainte de evenimentele din "Star Wars: Amenințarea Fantomei".

Serialul urmărește investigația unei crime șocante pe care un Maestru Jedi o face, ajungând în final într-o confruntare cu un războinic din trecutul său. Călătoria plină de suspans dezvăluie forțele întunecate care amenință pacea galaxiei.

Distribuția include nume sonore precum Amandla Stenberg, Lee Jung-jae, Manny Jacinto și Carrie-Anne Moss. Serialul este creat de Leslye Headland, cunoscută pentru munca sa la "Russian Doll" și include muzica originală scrisă de compozitorul Michael Abels ("Get Out", "Us").

"The Acolyte" explorează noi teritorii în universul Star Wars, prezentând pentru prima dată Înalta Republică în format live-action. Decorurile variază de la familiarul Coruscant la lumi noi, create special pentru a reflecta prosperitatea epocii.

O temă centrală a serialului este dualitatea dintre bine și rău, reflectată în personajele complexe și în designul costumelor. Culorile joacă un rol important în transmiterea mesajului, de la albul pur al Jedi până la nuanțele întunecate ale părții întunecate a Forței.

Aceeași dualitate dintre bine și rău, echilibru și dezechilibru a dus la nașterea unui nou personaj, Mae Aniseya, înterpretată de Amandla Stenberg. Aceasta este un fost Padawan al lui Jedi Master Sol, care pornește într-o călătorie întunecată. Lee Jung-Jae este Maestrul Jedi Sol, iar Dafne Keen este Jecki Lon, noul ucenic al lui Sol.

Disney+ este o platformă de streaming care oferă o gamă largă de filme și seriale de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic și altele. Platforma oferă acces la conținut original exclusiv, inclusiv filme de lung metraj, documentare, seriale și scurtmetraje.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover
Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici
© 2001 -  Media Expres SRL