×

ONLINE VOD OTT -- Data și ora publicării: 04.06.2024 12:40:23

Serviciul de streaming MEGOGO a adăugat televiziunile grupului PRO TV în grila de programeBucurești (MEDIA EXPRES) / 6 iun 2024 / Serviciul de streaming MEGOGO, care se axează pe distribuția de televiziune liniară online, a adăugat în oferta sa unele dintre cele mai importante televiziuni din România, începând cu sfârșitul lunii mai. MEGOGO a semnat un contract de parteneriat cu grupul PRO TV, care deține PRO TV, Acasă , Acasă Gold, Pro Arena și Pro Cinema. Toate acestea vor fi incluse în abonamentul principal oferit de platforma de streaming, și anume OPTIM TV.

Unele dintre cele mai apreciate programe ale acestor televiziuni sunt show-urile de televiziune “Românii au talent”, “Vocea României”, “Survivor”, “Visuri la cheie” și serialele “Las Fierbinți”, “Clanul” și cel mai recent, “Brigada Nimic”.

„Suntem încântați să anunțăm adăugarea renumitului PRO TV la serviciul de streaming MEGOGO. Această colaborare marchează un pas important în angajamentul nostru de a oferi publicului un conținut divers și de înaltă calitate. Programul bogat și emisiunile populare ale PRO TV vor îmbunătăți, fără îndoială, platforma noastră, oferind mai multă valoare și divertisment clienților noștri. Așteptăm cu nerăbdare să continuăm să ne extindem numărul de televiziuni și să le oferim abonaților cele mai bune pachete TV online din țară", a declarat Constantin Pandele, responsabil pentru dezvoltarea serviciului în România.

Serviciul media MEGOGO a fost lansat în România anul acesta, la începutul lunii martie, cu pachetul de abonament Optim TV, la prețul de 14,99 lei, oferind peste 120 de canale TV populare, dar și o opțiune de televiziune gratuită. Recent, serviciul a adăugat un nou abonament, HBO MAXPAK, care costă 19,99 lei, cu cele cinci canale TV liniare de renume ale studioului: HBO, HBO 2, HBO 3, Cinemax și Cinemax 2. Printre beneficiile secțiunii TV a platformei MEGOGO se numără funcțiile interactive, inclusiv posibilitatea de a înregistra emisiuni, ceea ce îi ajută pe utilizatori să nu rateze emisiunile și serialele preferate. Abonamentul de bază Optim TV include, de asemenea, sute de ore de filme și seriale, într-un pachet SVOD.

Urmărirea televiziunii online prin intermediul aplicației MEGOGO este posibilă și convenabilă acasă, la birou, în călătorii sau în vacanță, pe orice dispozitiv aflat la dispoziția abonaților: laptop, smartphone, consolă de jocuri și SMART TV.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover
Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici
© 2001 -  Media Expres SRL