×

Programe TV -- Data și ora publicării: 06.06.2024 11:32:34

Seria "31 DE ZILE DE VARĂ" continuă la DIVA, cu 4 premiere de vacanțăBucurești (MEDIA EXPRES) / 6 iun 2024 / DIVA difuzează în iunie noi povești în care iubirea triumfă și care au loc în peisaje de vis, în cadrul seriei "31 de zile de vară". În iunie, DIVA difuzează povești TV de dragoste în fiecare seară din săptămână, de la ora 20:00. În plus, în fiecare weekend, filmele romantice sunt programate de dimineață până seară, demonstrând că DIVA este locul unde dragostea e la ea acasă.

În perioada 8-15 iunie sunt programate patru premiere pline de iubire ce au în centru o competiție profesională care se transformă în ceva mai personal, un inel de logodnă buclucaș, un loc de muncă exotic și un tur culinar absolut delicios. Premierele trimit privitorii în locuri ca Polinezia Franceză, Cappadocia, Scoția, Finlanda, Tahiti, Aruba și Toscana.

Diva susține că filmele sunt inspirația perfectă pentru cei care caută bilete de avion și cazări pentru lunile calde care urmează.

Sâmbătă, 8 iunie, de la ora 20:00, este programată premiera „Pașaport pentru dragoste” („Passport to Love”, 2024). Nicole (Shae Robins) are un blog de călătorii de succes, iar la cea mai nouă destinație – Polinezia Franceză – îl cunoaște pe Kade (Mason D. Davis). Amândoi au închiriat aceeași casă de vacanță și acum trebuie să se descurce... Apoi se reîntâlnesc în Cappadocia, Scoția și Finlanda, de aceea promitem că filmul de față te va cuceri cu peisajele sale de vis: plaje exotice, cămile, verdeață cât cuprinde și munți acoperiți de zăpadă.

Cei doi protagoniști au mai jucat împreună în „Dragoste identică” („Identical Love”, 2021), film difuzat de DIVA în premieră pe 31 mai, în cadrul seriei 31 de zile de vară.

A doua zi, pe 9 iunie, este programat „Dragoste în Tahiti” („Love in Tahiti”, 2023). Brielle (Lary Muller) face scuba diving și găsește mereu obiecte pierdute, pe care le înapoiază proprietarilor de drept. Ultima ei descoperire? Un inel pierdut de Marcus (Oran Stainbrook), care mai caută ceva în aceleași ape. Evident, este ocazia perfectă pentru ca Brielle să descopere ce-i lipsește în viață: dragostea.

Pentru privitori, scenariul e perfect pentru o vizită virtuală în Tahiti, un loc paradisiac, compus din cinci arhipelaguri care acoperă o suprafață egală cu cea a Europei de Vest. Filmul începe la ora 20:00, la DIVA.

După Tahiti, altă insulă feerică apare în altă premieră romantică la DIVA a doua zi, de la aceeași oră, când este programată „Dragoste în Aruba” („Love in Aruba”, 2021). Connor (David McConnell) angajează o bonă pentru fetița lui, în perioada în care lucrează în insula titulară din Caraibe. După ce intervievează 19 potențiale bone (!), o alege pe învățătoarea Amber (Sashleigha Hightower).

Chimia dintre cea mică și eroină este una de zile mari și amintește de cea din alt film pe aceeași temă, celebrul muzical „Sunetul muzicii” (1965).

A patra premieră din perioada 8-15 iunie, la DIVA, este „Mai pune iubire” („Just Add Love”, 2022). April (Laura Mitchell) trebuie să-și rescrie cartea de rețete sănătoase și caută inspirația în Toscana (Italia). Aici, chef Roberto (Brad Johnson) o ajută nu doar să se reinventeze profesional, ci și să guste savoarea vieții.

Filmată în Berat (Albania), povestea cu multe scene de gătit și călătorie în orășelul care face parte din Patrimoniul Mondial UNESCO, având o arhitectură unică și o istorie bogată, marcată de perioadele bizantină și otomană. Filmul este programat pe 15 iunie, de la ora 20:00.

Mai multe informații despre programele DIVA sunt pe disponibile pe adresa de Facebook: https://www.facebook.com/divaromania/.

Televiziunea DIVA este disponibilă pe poziția 84 în grila digitală DIGI, poziția 203 în grila ORANGE, poziția 102 în grila VODAFONE și poziția 30 în grila FOCUS SAT.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover
Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici
© 2001 -  Media Expres SRL