×

Programe TV -- Data și ora publicării: 06.06.2024 20:36:34

Emisiunea “Follow us!” de la Kanal D2 se va difuza seara, de la ora 21:00București (MEDIA EXPRES) / 6 iun 2024 / Emisiunea “Follow us!”, prezentată de Teo Trandafir și Ilinca Vandici, va fi difuzată de luni până joi, de la 21:00, la Kanal D2, începând din 10 iunie, informează televiziunea.

Dezbaterile pe teme de interes public, dar și discuțiile intense pe marginea ultimelor evenimente din showbiz continuă așadar, aducând publicului, ca și până acum, atât seriozitatea unor topicuri sociale majore, cât și bucuria dialogului pe teme vizând cele mai iubite vedete autohtone și internaționale, informații exclusive din culisele celor mai apreciate emisiuni de la Kanal D și Kanal D2.

Alături de Teo Trandafir și Ilinca Vandici vin la masa dialogului și specialiști care fac lumină în cele mai spinoase dintre dezbateri. Publicul se va bucura în continuare de umorul și energia bună, nelipsite în platoul emisiunii “Follow us!”.

“Ne dorim să oferim publicului una dintre cele mai plăcute și utile experiențe în fața micului ecran. E natural să îți dorești să discuți, să înțelegi întâmplări, acțiuni, oameni, dar să îți și dorești să te relaxezi, în același timp. Asta facem la "Follow us!", și sunt bucuroasă că reacțiile publicului sunt atât de frumoase. Începând de luni, va așteptăm alături de noi, în fiecare seară, de la 21:00”, a spus Ilinca Vandici.

“De luni, ne așternem la vorbă seara, de la 21:00! Rămânem la fel de curioase, de dornice să vă aducem în discuție cele mai interesante subiecte! Vă mulțumim că sunteți cu ochii pe noi și vă invităm în continuare să ne dați idei, să ne spuneți ce vă interesează, pentru că ceea ce vă preocupă pe dumneavoastră ne reține nouă atenția”, a spus Teo Trandafir.

Nu pierdeți, de luni până joi, de la 21:00, “Follow us!”, emisiunea care te invită să despici firul în patru, din fața micului ecran, la Kanal D2, alături de două dintre cele mai iubite vedete din România, Teo Trandafir și Ilinca Vandici.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover
Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici
© 2001 -  Media Expres SRL