×

Programe TV -- Data și ora publicării: 07.06.2024 13:48:26

Filme clasice pentru familie la TV1000 în luna iunie



București (MEDIA EXPRES) / 7 iun 2024 / TV1000 a programat în luna iunie o serie de filme clasice perfecte pentru vizionarea în familie. În această perioadă în care ne aducem aminte de spiritul copilăriei, iar apropierea vacanței de vară ne îndeamnă la momente de relaxare, TV1000 oferă în fiecare weekend o selecție specială de filme.

De la animații pline de culoare și personaje îndrăgite, la filme de acțiune și fantezie, selecția este gândită să ofere experiențe plăcute pentru întreaga familie, o călătorie cinematografică plină de veselie, aventură și momente de neuitat.

Insula lui Nim (sâmbătă 8 iunie, ora 11.40)

Un film de aventură încântător în care o tânără fată, Nim, trăiește pe o insulă îndepărtată împreună cu tatăl ei, om de știință. Când acesta dispare, soarta o aduce la ea pe autoarea cărților ei preferate și Nim pornește într-o misiune pentru a-l salva, cu ajutorul eroului ei fictiv preferat, Alex Rover.
Cu Jodie Foster, Gerard Butler și Abigail Breslin în rolurile principale.

Prințesa Mireasă (Premieră la TV1000 – duminică 9 iunie 12.55)

Un basm atemporal care combină romantismul, umorul și acțiunea. Bazat pe un roman de William Goldman, filmul reprezinta o incursiune în miraculoasa lume a poveștilor. Când descoperă că nepotul său este bolnav, un bunic grijuliu crede că îl poate vindeca citindu-i povești dintr-o carte care a fost transmisa din generatie în generație până la el. Baiețelul nu este însă foarte fericit că trebuie să-și abandoneze jocurile pe calculator, dar dispozitia sa se va schimba în scurt timp, căci vocea liniștitoare a bunicului îl va transporta într-un regat atemporal acolo unde un băiat de la țară devenit pirat întâlnește piedici, dușmani și prieteni în eforturile lui de a-și regăsi iubita.
Cu Cary Elwes, Robin Wright și André the Giant.

Ocolul Pământului în 80 de zile (sâmbătă 15 iunie, ora 12.35)

O călătorie epică bazată pe romanul clasic al lui Jules Verne care merită revăzută în momentele de relaxare în familie. Ca să câștige un pariu, Phileas Fogg un inventator britanic excentric călătorește alături de valetul său chinez și o artistă franțuzoaică și concurează contra cronometru pentru a înconjura globul în 80 de zile.
Cu Jackie Chan, Steve Coogan și Cécile de France în rolurile principale.

Motanul încălțat (duminică 16 iunie, ora 11.20)

Un motan rebel, prietenul lui din copilărie și o pisicuță seducătoare, dar hoțomană, caută ouăle Gâștei de Aur, ca să-l reabiliteze pe Motan, să-i redea onoarea și să recâștige încrederea tuturor.
Vocile sunt interpretate de Antonio Banderas, Salma Hayek și Zach Galifianakis.
Domnișoara Potter (sâmbătă 22 iunie, ora 09.30)

O dramă biografică despre viața lui Beatrix Potter, îndrăgita autoare și ilustratoare de cărți pentru copii. Descoperiți călătoria ei creativă și lumea încântătoare a cărților bestseller pentru copii „Povestea lui Peter Iepurașul". Aflăm cum s-a luptat Beatrix ca să se poată bucura de iubire, fericire și succes.
Cu Renée Zellweger și Ewan McGregor.

Aventurile lui Tintin: Secretul Unicornului (duminică 23 iunie, ora 13.20)

Primul film din trilogia lui Steven Spielberg despre celebrul copil reporter, Tintin. Spielberg aduce la viață personajul iconic de benzi desenate al lui Hergé în această aventură animată palpitantă. Alătură-te lui Tintin, căpitanului Haddock și lui Snowy în timp ce dezleagă un mister vechi de secole.
Vocile sunt interpretate de Jamie Bell, Andy Serkis și Daniel Craig.

Maratonul trilogiei Joaca de-a spionii (sâmbătă 29 iunie, 11.55 – 15.35)

Pregătește-te pentru acțiune non-stop și vizionează fiecare episod din Joaca de-a spionii! Carmen şi Juni nu bănuiau că părinţii lor fuseseră agenţi secreţi. Dispariţia recentă a unor foşti colegi îi obligă pe aceștia să-și reia activitatea, ceea ce declanșează nenumărate complicații și aventuri pline de acțiune. Urmărește-i pe frații Cortez pe măsură ce își folosesc abilitățile de spion pentru a salva lumea de oameni de știință nebuni, roboți răi și alți răufăcători.
Cu Alexa PenaVega, Daryl Sabara și Antonio Banderas.
Zebra de curse (duminică 30 iunie, ora 10.40)

O comedie de familie emoționantă despre o zebră pe nume Stripes care visează să devină un cal de curse. Cu ajutorul prietenilor săi animale de fermă, el sfidează șansele și intră în prestigiosul Kentucky Open.
Cu Hayden Panettiere, Bruce Greenwood și Dustin Hoffman (voce).
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL