×

Programe TV -- Data și ora publicării: 28.06.2024 12:28:48

Turneul de la Wimbledon poate fi văzut la Eurosport și pe Max începând de luni 1 iunie 2024București (MEDIA EXPRES) / 28 iun 2024 / Eurosport și Max transmit Wimbledon, al treilea Grand Slam al anului, în exclusivitate, începând de luni, 1 iulie, prilej cu care fanii tenisului pot urmări fiecare meci de pe fiecare teren pe parcursul celor două săptămâni, exclusiv pe platforma de streaming Max.

Al treilea turneu de Grand Slam al anului, Wimbledon, este transmis la Eurosport și pe Max începând de luni, 1 iulie. Competiția, care se desfășoară în mod tradițional pe iarba de la All England Lawn Tennis and Croquet Club, se va încheia peste două săptămâni, cu finalele de pe 13 și 14 iulie.

Eurosport 1 și Eurosport 2 difuzează cele mai importante meciuri pe parcursul celor două săptămâni de tenis de cea mai mare calitate, iar fanii tenisului pot urmări fiecare meci de pe fiecare teren în direct pe platforma de streaming Max, cu Extraopțiunea Sport, care poate fi adăugată la orice abonament de bază.

Turneul masculin îi va avea la start pe jucătorii momentului, precum Novak Djokovic (de șapte ori câștigător la Wimbledon și finalist anul trecut), Jannik Sinner (semifinalist anul trecut), Alexander Zverev sau Carlos Alcaraz (campionul din 2023), dar și outsideri care pot emite pretenții la fazele finale, precum Hubert Hurkacz, Daniil Medvedev, Alex De Minaur, Matteo Berrettini sau Grigor Dimitrov.

În turneul feminin, Markéta Vondroušová este campioana-surpriză de anul trecut, iar lista de favorite din 2024 le cuprinde pe Iga Świątek și Aryna Sabalenka (niciuna nereușind încă să joace vreo finală la Wimbledon), Elena Rybakina (campioana din 2022), Coco Gauff, precum și jucătoare ca Ons Jabeur (dublă finalistă 2022 și 2023), Naomi Osaka, Jessica Pegula, Emma Raducanu, Madison Keys sau Mirra Andreeva.

România va fi reprezentată pe tabloul principal de simplu feminin de Sorana Cîrstea, Irina-Camelia Begu, Ana Bogdan și Jaqueline Cristian, dar și de Elena-Gabriela Ruse și Anca Todoni, care au acces pe tablou ca urmare a victoriilor din calificări. Pentru Todoni va fi prima prezență pe tabloul principal de simplu al unui turneu de Grand Slam, un moment remarcabil pentru românca de 19 ani.

Program Wimbledon:

Luni, 1 iulie – Turul 1
Marți, 2 iulie – Turul 1
Miercuri, 3 iulie – Turul 2
Joi, 4 iulie – Turul 2
Vineri, 5 iulie – Turul 3
Sâmbătă, 6 iulie – Turul 3
Duminică, 7 iulie – Optimi de finală
Luni, 8 iulie – Optimi de finală
Marți, 9 iulie – Sferturi de finală
Miercuri, 10 iulie – Sferturi de finală
Joi, 11 iulie – Semifinale feminin
Vineri, 12 iulie – Semifinale masculin
Sâmbătă, 13 iulie – Finală feminin
Duminică, 14 iulie – Finală masculin

Eurosport și Max transmit în România toate cele patru turnee de Grand Slam ale anului. Platforma de streaming Max este singurul loc în care se poate urmări fiecare punct din fiecare meci de la Australian Open, Roland-Garros, Wimbledon și US Open, precum și fiecare moment de la Jocurile Olimpice Paris 2024.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover
Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici
© 2001 -  Media Expres SRL