×

Programe TV -- Data și ora publicării: 05.07.2024 18:28:53

FilmBox Premium a anunțat patru filme de neratat în iulieBucurești (MEDIA EXPRES) / 5 iul 2024 FilmBox Premium a anunțat o vară fierbinte din punct de vedere cinematografic, cu filme bune, noi, pentru toate gusturile: romantic, acțiune, istoric-biografic, comedie. Este fereastra perfectă către o vară cu filme precum „O viață” – cu Anthony Hopkins și Helena Bonham Carter și „The Hitman's Bodyguard 2: nevasta asasinului”, cu Salma Hayek, Samuel L. Jackson și Ryan Reynolds.

Duminică, 14 iulie, Anthony Hopkins strălucește cu o nouă interpretare de vis, alături de Helena Bonham Carter și Jonathan Pryce, în „O viață”. Filmul este deopotrivă o bijuterie cinematografică și istorică: e povestea lui Nicholas Winton, un broker englez care, între Acordul de la München din 1938 și invadarea Poloniei de către Hitler în 1939, a organizat o operațiune rapidă prin care a salvat 669 de copii, majoritatea evrei, transportându-i din Praga în Marea Britanie, unde au fost plasați în diverse familii.

Despre această producție, The New York Times notează: „în „O viață” sunt, de fapt, două filme. E o întoarcere în 1987, când Winton se gândește ce să facă cu un album de fotografii și documente pe care le-a păstrat din război. Flashback-urile din anii 1930 deschid apoi o fereastră istorică asupra planului său de atunci, când localiza copiii evrei în Praga, le asigura vize fiecăruia și le găsea familii temporare în Marea Britanie.”

Winton a reușit să depășească toate obstacolele : timpul, finanțarea și birocrația. Filmul este difuzat de FilmBox Premium duminică, 14 iulie, de la ora 20:00.

Antonio Banderas s-a retras puțin din lumina reflectoarelor, dar încă are roluri de excepție, memorabile, care îi pun în valoare farmecul, accentul unic și calitățile actoricești. Miercuri, 17 iulie, de la ora 20:00, pe FilmBox Premium, este protagonistul unui film de acțiune, „Omul legii”.

Banderas îl joacă pe Cuda, un bodyguard transfromat în protectorul unei fetițe pe care încearcă să o scape din ghearele propriei sale șefe, care se ocupă de trafic de persoane. În rolul acesteia din urmă, o regăsim pe Kate Bosworth, distribuită deja în peste 50 de filme, precum „21” sau „Superman revine”.

Filmul este un thriller de acțiune extrem de bine structurat și plin de suspans de la Millennium Media, compania care a adus publicului ttitluri de succes, precum The Expendables, Rambo și The Hitman's Bodyguard, printre altele.

Mary Elisabeth Winstead este una dintre cele mai talentate și apreciate actrițe ale momentului. Distribuită deopotrivă în seriale și filme de succes – cum ar fi Fargo, Love, Death & Robots, Gemini Man, Kate, 10 Cloverfield Lane – Winstead este o prezență constantă pe afișele marilor filme.

„Winstead reușește întotdeauna să facă un rol mic memorabil sau un rol mare inatacabil. Ea poate fi atât simpatică, cât și cel mai dur personaj dintr-un ansamblu și poate fi atât amuzantă, cât și dramatică, într-un spectacol mai restrâns”, scria despre actriță cunoscuta publicație The Observer.

Sâmbătă, 20 iulie, de la ora 20:00, pe Filmbox Premium, o joacă pe Alex - în filmul „Alex din Venice” – o avocată de succes care se trezește brusc fără confortul unei familii acasă, soțul hotărându-se să o părăsească. Ea pornește un proces anevoios de reinventare personală. Despre felul în care Mary Elisabeth Winstead își interpretează rolul, The New York Times scria: „joacă de parcă totul ar fi atât de natural”.

„The Hitman’s Bodyguard 2: nevasta asasinului”, difuzat de FilmBox Premium luni, 22 iulie, de la ora 23:55, aduce pe micile ecrane un trio actoricesc ce promite comedie de la început până la sfârșit, dar și acțiune ca la carte: Salma Hayek, Samuel L. Jackson și Ryan Reynolds.

SPI INTERNATIONAL (o companie CANAL+) este o companie media globală care operează canale TV, mai multe produse digitale pe șase continente și este un jucător important în distribuția și difuzarea de conținut în întreaga lume. SPI operează mai multe canale de televiziune gratuite și cu plată în regiunile ECE, Europa de Vest, Asia și țările de la Adriatică, inclusiv piețe europene cheie precum Polonia, Cehia, România, Serbia și Țările de Jos. SPI International deține un pachet de branduri tradiționale care au devenit nume cunoscute, cum ar fi FilmBox, Film1, Kino Polska, Stopklatka, Dizi, împreună cu diferite canale tematice și servicii de streaming, inclusiv FilmBox+. Colaborând cu peste 800 de operatori din întreaga lume, SPI utilizează tehnologie de ultimă oră, oferind abonaților săi acces la conținutul liniar și la cerere. De peste 25 de ani, SPI INTERNATIONAL este un furnizor de top de filme și programe de televiziune pe piețele internaționale. Alianțele solide ale SPI cu furnizorii importanți de licențe oferă conținut convingător, cu o recunoaștere puternică și o cerere ridicată. www.spiintl.com


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover
Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici
© 2001 -  Media Expres SRL