×

Externe -- Data și ora publicării: 27.08.2024 11:40:25

SOLUȚII GRAFICE / Zero Density anunță noua platformă Lino și un Reality mai bun la IBC2024



București (MEDIA EXPRES) / 27 aug 2024 / Zero Density, lider global în soluții integrate de producție virtuală și grafică în timp real, își va prezenta ecosistemul grafic extins la IBC2024. În centrul lansării se află noua platformă Lino și capabilitățile îmbunătățite ale Reality, ambele oferind împreună un flux de lucru cuprinzător bazat pe Unreal Engine.

Ecosistemul unificat este integrat în producția virtuală și grafica în timp real, cu Reality Hub servind drept centru de control și NRCS, automatizare și strat de integrare a datelor.

Lino este o platformă avansată bazată pe Unreal Engine, concepută special pentru profesioniștii în grafică și transmisiuni care caută o soluție puternică, versatilă și eficientă. Noua soluție este construită în jurul mediului Motion Design din Unreal Engine 5.4, adaptat pentru a spori productivitatea și creativitatea în designul grafic 2D și 3D în timp real.

Dezvoltat cu aportul experților din industrie, oferă o interfață intuitivă și ușor de utilizat, care simplifică procesul de proiectare, făcându-l accesibil chiar și pentru cei care trec de la alte instrumente precum Adobe After Effects.

Cu Lino, Zero Density își extinde ecosistemul grafic end-to-end, toate activele pot fi create în Unreal și utilizate în producția virtuală, pe peretele video și în grafica în timp real.

Lino se integrează perfect cu Reality Hub, permițând gestionarea dinamică și redarea graficelor on-air cu funcții precum gestionarea canalelor, șabloane personalizabile și operațiuni în timp real, toate într-un flux de lucru simplificat care sporește eficiența și calitatea producției.

Platforma Reality a Zero Density continuă să conducă ceea ce este posibil în producția virtuală. Reality5, cea mai recentă versiune, oferă medii și imagini virtuale hiperrealiste, cu o combinație de neegalat între virtual și fizic. Cu randare avansată, un compozitor unic bazat pe noduri și revoluționarul 3D PixelPerfect Keyer, Reality5 este setat să se extindă în continuare la IBC2024 cu inovații bazate pe AI și noi funcții care îmbunătățesc povestirea și simplifică fluxurile de lucru.

Conceput pentru a funcționa cu Reality5, platforma Traxis oferă urmărire ultra-precisă a camerei și talentului, asigurând o integrare perfectă a elementelor din lumea reală și virtuale. Traxis Hub centralizează urmărirea și gestionarea datelor lentilelor, reducând complexitatea și sporind controlul, făcându-l o componentă vitală a oricărui mediu de producție virtuală.

EVO II este o platformă hardware construită special, cu componente avansate pentru randare superioară în timp real bazată pe motor de joc. Acesta abordează limitările atât ale serverelor high-end, cât și ale hardware-ului de gaming, combinând specificațiile specializate ale hardware-ului de gaming cu caracteristicile de anduranță ale sistemelor profesionale. EVO II este proiectat pentru operațiuni 24x7, asigurând eficiență, calitate și durabilitate maxime pentru mediile de producție virtuală solicitante.

Ralf van Vegten, CMO al Zero Density, este încântat de ceea ce va fi prezentat la IBC: "Numărăm zilele pentru a prezenta ecosistemul nostru grafic end-to-end la IBC2024. Cu adăugarea platformei noastre de grafică în mișcare în timp real Lino și evoluția continuă a Reality, le oferim utilizatorilor noștri instrumentele de care au nevoie pentru a realiza o povestire vizuală intuitivă, eficientă și uimitoare".

Participanții la IBC2024 pot experimenta întreaga putere a ecosistemului Zero Density la standul 7.B01, unde demonstrațiile orare vor prezenta integrarea studiourilor virtuale, AR, XR și grafică în timp real.

Zero Density oferă povestitorilor vizuali instrumentele pentru a-și aduce la viață viziunea creativă fără efort și cu un impact de durată. Platformele noastre integrate de producție virtuală și grafică în mișcare în timp real sporesc eficiența operațională și oferă rezultate pe care vă puteți baza. Zero Density este partenerul dvs. din industrie, cu birouri în întreaga lume, care deservește clienți precum The Weather Channel, CBS, RTL, VIAPLAY și Warner Media.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover

Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover


Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici



© 2001 -  Media Expres SRL