×

Externe -- Data și ora publicării: 28.08.2024 09:40:39

Perifery dezvăluie la IBC2024 o soluție complet integrată, bazată pe inteligență artificială



București (MEDIA EXPRES) / 28 aug 2024 / Perifery™, o divizie a DataCore, a anunțat lansarea soluției sale complete de flux de lucru, care integrează stocarea, gestionarea activelor, aplicațiile și funcționalitatea inteligenței artificiale. Soluția este concepută pentru a răspunde provocărilor asociate cu conținutul izolat, duplicarea eforturilor și incapacitatea de a automatiza fluxurile de lucru, precum și pentru a face față volumelor de date în creștere.

Situat la standul 7.D18, Perifery va demonstra integrarea, cazurile de utilizare și beneficiile pe tot parcursul IBC2024. Compania va prezenta modul în care organizațiile din domeniul media și divertismentului pot simplifica gestionarea activelor prin automatizarea sarcinilor de rutină, optimizarea căutării și utilizarea unei infrastructuri media scalabile, fapt care permite echipelor să se concentreze pe crearea de conținut, mai degrabă decât să se ocupe de complexitatea gestionării și localizării activelor lor.

Perifery a fost creat pentru a se concentra pe inovarea fluxurilor de lucru digitale în piețele cu creștere rapidă și formează o unitate de afaceri dedicată care asigură că companiile de media și divertisment își pot păstra, proteja și monetiza conținutul. În urma unei serii de achiziții strategice, Perifery a investit masiv în cercetare și dezvoltare pentru a se asigura că soluțiile sale inovatoare sunt interoperabile.

Integrarea recentă se bazează pe o arhitectură pe trei niveluri, concepută pentru a eficientiza și îmbunătăți fluxurile de lucru media, care include:

Nivelul de stocare: Oferă o stocare robustă și scalabilă cu Object Matrix și Swarm, permițând o gestionare sigură și eficientă a datelor.

Nivelul de gestionare a activelor și aplicațiilor: Facilitează organizarea și accesibilitatea perfectă a activelor, cu Vision, o interfață integrată de gestionare a activelor care permite fluxuri de lucru interoperabile cu instrumente standard din industrie.

Nivelul AI: Integrarea cu AI+ pentru a permite o înțelegere reală a activelor media, cu o căutare intuitivă care depășește etichetarea tradițională a metadatelor.

Fluxurile de lucru AI și capacitățile de automatizare a căutării de la Perifery abordează provocările critice din industria media cu un set de instrumente de aplicații în continuă expansiune. Învățarea automată oferă funcționalități intuitive care înțeleg solicitările clienților pentru o descoperire precisă a conținutului, economisind timp și efort companiilor media. Aceste fluxuri de lucru sunt universal compatibile și funcționează perfect atât cu conținutul cloud activat pentru S3, cât și cu cel local, oferind flexibilitate atât on-prem, cât și în cloud.

Perifery AI+ permite utilizatorilor să descrie ceea ce caută în peste 20 de limbi. Acest lucru transformă procesele de căutare tradiționale restrictive în conversații cu conținutul, astfel încât organizațiile să poată maximiza întregul potențial comercial al activelor lor. Acest lucru creează o multitudine de informații noi care sunt atribuite conținutului și depășește limitele metadatelor tradiționale.

"Lumea produce mai multe videoclipuri ca niciodată, mai repede ca niciodată", a declarat Abhi Dey, Chief Product Officer, Perifery. "Multe organizații media trebuie să gestioneze un univers de conținut în continuă expansiune, dar se bazează pe platforme care pur și simplu nu sunt potrivite scopului, ceea ce duce la active izolate pe care nu le pot folosi eficient. Lansarea soluției noastre integrate permite utilizatorilor să caute conținut într-un mod mai intuitiv și permite companiilor să eficientizeze, să păstreze, să protejeze și să monetizeze activele media. Cu noi conținutul lucrează pentru companiile media - nu invers."

Perifery™, o divizie a DataCore, este lider în oferirea de soluții inovatoare de arhivare și flux de lucru pentru organizațiile de media și divertisment. Adoptată pe scară largă de întreprinderile de media și divertisment la nivel global, Perifery conduce industria cu soluțiile sale inovatoare de arhivare și flux de lucru pentru soluții rapide, sigure și scalabile care eficientizează conservarea, protecția și monetizarea activelor digitale.

Prin valorificarea instrumentelor de ultimă generație pentru fluxuri de lucru AI, Perifery permite companiilor de top din domeniul media și divertismentului să depășească limitele tradiționale, accelerându-și călătoria de la infrastructura tradițională către cloud. Pentru informații suplimentare, vizitați www.perifery.com.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover

Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover


Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici



© 2001 -  Media Expres SRL