×

Externe -- Data și ora publicării: 29.08.2024 14:16:33

Quickplay, Caretta Research și Evergent anunță un eveniment nou la IBC 2024: Pride Happy Hour



București (MEDIA EXPRES) / 29 aug 2024 / Quickplay, Caretta Research și Evergent sunt mândre să anunțe mult așteptatul eveniment IBC Pride Happy Hour, un cocktail party plin de distracție care va avea loc vineri, 13 septembrie, între orele 17:00 și 19:00, la The Traveller Restaurant, în Amsterdam.

Inspirat de succesul evenimentelor similare de la CES și NAB din Las Vegas, IBC Pride Happy Hour promite să ofere conexiuni și discuții vibrante între profesioniștii din industrie, cu accent pe conștientizarea comunităților LGBTQ+ și Ally.

Evenimentul aduce împreună comunitatea tehnologică și media care promovează diversitatea și incluziunea prin conectarea între ele, susținând în același timp comunitatea LGBTQ+ și Ally.

IBC Pride Happy Hour își propune să continue reputația și impactul evenimentelor anterioare LGBTQ+ din industrie, promovând în continuare un mesaj de unitate, oportunități și distracție în industria media și divertisment. Participanții se pot aștepta la discuții interesante cu specialiști din industrie cu gândire similară, la băuturi răcoritoare și la numeroase oportunități de networking și de a cunoaște oameni noi.

„Punerea împreună a comunității LGBTQ+ și Ally la evenimente din industrie, cum ar fi IBC, nu este doar despre reprezentare - este vorba despre crearea de spații în care vocile sunt auzite, poveștile sunt împărtășite și se fac conexiuni. Este vorba despre deschiderea drumului pentru incluziune și asigurarea faptului că toată lumea are un loc la masă”, a declarat Paul Pastor, Chief Business Global Marketing, Quickplay.

Robert Ambrose, co-fondator Caretta Research, a adăugat: „Dacă industria tehnologiei de difuzare și media dorește să rămână relevantă pentru un public global divers, este vital să putem atrage și reține o gamă mult mai largă de talente decât suntem obișnuiți să vedem umblând pe coridoarele IBC. Evenimente precum IBC Pride sunt o parte importantă a acestui proces și face ca toată lumea să se simtă binevenită și recunoscută în industria noastră fantastică”.

„O adevărată evaluare a valorii afacerilor noastre este impactul pe termen lung pe care îl putem avea asupra industriei. Promovarea unei mai mari diversități și incluziuni în industria noastră este un obiectiv ambițios. Dar toate lucrurile mărețe încep cu dialogul. IBC Pride Happy Hour este micul nostru pas pentru a extinde conversația și a construi noi perspective”, a declarat Vijay Sajja, fondator și CEO la Evergent Technologies.

Comunitățile LGBTQ+ se referă la un grup divers de persoane care se identifică ca lesbiene, gay, bisexuale, transgender, queer sau alte identități de gen și sexuale non-heteronormative. Această comunitate împărtășește adesea experiențe comune de discriminare și marginalizare, motiv pentru care se unesc pentru a lupta pentru drepturi egale și acceptare socială.

Ally (aliații) sunt persoane care nu se identifică ca LGBTQ+, dar care susțin activ și promovează drepturile și bunăstarea comunității LGBTQ+. Aceștia pot fi prieteni, familia, colegii sau oricine altcineva care crede în egalitate și justiție socială pentru toți indivizii, indiferent de orientarea sexuală sau identitatea de gen.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover

Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover


Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici



© 2001 -  Media Expres SRL