×

Externe -- Data și ora publicării: 13.09.2024 18:22:05

Shinobi II primește Touch Auto Focus, control foto și video pentru Sony, Canon, Panasonic, Fujifilm și Nikon



Amsterdam (MEDIA EXPRES) / 13 sep 2024 / La IBC, Atomos (Sala 11.D25) a anunțat noi funcționalități majore pentru Shinobi II, monitorul foto / video pentru care utilizatorii primesc o premieră mondială: focalizare automată tactilă pe monitor și urmărirea subiectului în focalizare, atât în modul foto, cât și în modul video al camerei. Actualizarea este gratuită pentru toți utilizatorii deja existenți.

Primele modele de camere care vor fi acceptate sunt de la Sony (A7 MkIV), Canon (R6 Mark II), Panasonic (S5 II) și Fujifilm (GFX100 II). Nikon este, de asemenea, acum acceptat pentru modurile foto și video, cu focalizare automată și urmărirea subiectului în focalizare în actualizările viitoare.

„Acesta este începutul unei revoluții a monitoarelor, iar inginerii noștri s-au grăbit să ofere suport pentru toți producătorii populari de camere japoneze”, a declarat Jeromy Young, CEO Atomos. „Acum permitem control intuitiv pe un monitor mai mare pentru toți producătorii majori de camere.”

Shinobi II este cea mai recentă adăugare la linia de monitoare Atomos. Mai subțire decât predecesorul său și cu un ecran tactil mai luminos de 1500nit, se mândrește cu funcția mult solicitată de control al balansului de alb, ISO, vitezei obturatorului și diafragmei camerei prin USB-C.

„Shinobi II a avut un succes uriaș de când l-am lansat la sfârșitul lunii iulie, a fost o provocare să ținem pasul cu cererea în creștere”, a adăugat Young. „Este foarte distractiv să interacționăm cu mii de utilizatori online. Controlul foto și focalizarea automată tactilă au fost cele mai importante solicitări și ne-am apucat imediat de treabă. Să putem accepta atât de repede cele mai populare modele de la șase producători este o realizare extraordinară și nu ne vom opri aici, cu mai multe actualizări gratuite care vor urma”.

„Parteneriatele Atomos sunt marea noastră forță. Să vedem atât de mulți producători majori de camere care ne ajută cu o dezvoltare atât de rapidă este fantastic și le mulțumim sincer Canon, Sony, Panasonic, Nikon și Fujifilm pentru această rundă de actualizări uimitoare”.

Shinobi II are un preț de 349 € fără taxe locale de vânzare. Pentru a afla mai multe, vizitați site-ul web Atomos la www.atomos.com.

Atomos este un inovator în tehnologia video care a început cu puțin peste un deceniu în urmă combinând monitoare touchscreen de înaltă calitate, stocare detașabilă și Apple ProRes pentru, a îmbunătăți dramatic calitatea videoclipurilor captate de aproape orice cameră. Pentru prima dată, producătorii de videoclipuri puteau lua ieșirea necomprimată de la cameră și o puteau stoca în formatul profesional ușor de editat al Apple.

Au urmat noi generații de produse mai rapide, mai ușoare, mai rezistente și mai luminoase, incluzând HDR, 4K și chiar 8K. Acum „Atomos” a devenit parte din vocabularul cineaștilor.

Odată cu introducerea monitor-recorderelor conectate care accesează o serie de instrumente și servicii bazate pe cloud, creatorii de conținut se bucură acum de câștiguri de productivitate și mai mari cu funcții precum de la cameră la cloud, colaborare și revizuire de la distanță, editare în cloud, producție multi-cam live, timecode wireless și streaming. Fluxurile de lucru oriunde în lume pot accesa media de pe un dispozitiv Atomos conectat la cloud.

Atomos are sediul central în Melbourne, Australia, cu o echipă distribuită la nivel mondial și birouri în SUA, Japonia, China, Marea Britanie și Germania și are o rețea mondială de parteneri de distribuție. Mai multe informații la: www.atomos.com.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover

Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover


Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici



© 2001 -  Media Expres SRL