×

ONLINE VOD OTT -- Data și ora publicării: 25.09.2024 12:42:45

Aplicația de streaming FilmBox+ a lansat o nouă versiune din 25 septembrie



București (MEDIA EXPRES) / 25 sep 2024 / Serviciul de streaming FilmBox+ a lansat o nouă versiune, îmbunătățită, din 25 septembrie, cu un design nou și noi funcționalități legate de răsfoirea conținutului și planificarea selecției emisiunilor preferate, fiind descrisă drept „mai ușor de utilizat și mai intuitivă”.

FilmBox+ este un serviciu de streaming cu o bibliotecă de conținut care conține seriale populare, filme, documentare și alt conținut tematic, precum și streaming live și canale smart din portofoliul SPI International.

Noua aplicație este accesibilă în România, Polonia și Ungaria.

Noua interfață FilmBox+ a fost reproiectată pentru a îmbunătăți gradul de utilizare. Aceasta înseamnă că atât aspectul, cât și caracteristicile sale sunt acum optimizate pentru o experiență de utilizator mai simplă, mai intuitivă și mai plăcută. Biblioteca noii versiuni a serviciului a fost împărțită tematic pentru a facilita selectarea conținutului de vizionat. Această nouă abordare permite utilizatorului să profite la maximum de biblioteca FilmBox+.

În plus, utilizatorii pot seta alerte pentru ora de difuzare a filmelor sau serialelor preferate de pe canalele live. Funcționalitatea de control parental a fost, de asemenea, extinsă, permițând crearea unui cont dedicat copiilor. Un total de cinci profiluri de utilizator pot fi create în serviciul FilmBox+, în timp ce trei persoane pot folosi serviciul simultan, sub un singur cont.

„Dezvoltăm și adaptăm în mod constant ofertele noastre digitale pentru a răspunde la nevoile utilizatorilor. În același timp, observăm tendințele pieței și introducem noi soluții. Noul FilmBox+, cu biblioteca sa extinsă de conținut, oferă utilizatorilor acces ușor la divertisment excelent, la un preț atractiv. Suntem siguri că FilmBox+ va fi acum și mai atractiv și va încuraja noii utilizatori să verifice oferta noastră” – a declarat Patrycja Gałązka, Chief Marketing & Digital Officer la SPI International.

În România, pe lângă biblioteca de conținut, serviciul FilmBox+ include 12 canale live din portofoliul SPI International, printre care FilmBox Premium, FilmBox Extra și FilmBox Stars, precum și trei canale smart: FilmBox Love, FilmBox Festivals și FilmBox Horror.

Accesul la serviciul FilmBox+ este parte a ofertei Vodafone România. FilmBox+ poate fi accesat prin aplicația mobilă dedicată (iOS, Android) și Smart TV. Serviciul este disponibil onlline la adresa: www.filmboxplus.com.

SPI INTERNATIONAL, o companie CANAL+, operează canale TV, mai multe produse digitale pe șase continente și este un jucător important în distribuția și difuzarea de conținut în întreaga lume. SPI operează mai multe canale de televiziune gratuite și cu plată în regiunile ECE, Europa de Vest, Asia și țările de la Adriatică, inclusiv piețe europene cheie precum Polonia, Cehia, România, Serbia și Țările de Jos. SPI International deține un pachet de branduri tradiționale care au devenit nume cunoscute, cum ar fi FilmBox, Film1, Kino Polska, Stopklatka, Dizi, împreună cu diferite canale tematice și servicii de streaming, inclusiv FilmBox+.

Colaborând cu peste 800 de operatori din întreaga lume, SPI (www.spiintl.com) utilizează tehnologie de ultimă oră, oferind abonaților săi acces la conținutul liniar și la cerere. De peste 25 de ani, SPI INTERNATIONAL este un furnizor de top de filme și programe de televiziune pe piețele internaționale.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover

Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover


Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici



© 2001 -  Media Expres SRL