×

Programe TV -- Data și ora publicării: 25.09.2024 15:23:14

AXN Spin se transformă într-o televiziune de lifestyle și seriale criminalistice pentru un public feminin



București (MEDIA EXPRES) / 25 sep 2024 / AXN Spin, parte a Antenna Entertainment alături de AXN, AXN Black și AXN White, anunță oficial repoziționarea televiziunii pentru un public preponderent feminin, care va oferi în special programe de lifestyle și seriale de crimă. În timpul zilei, telespectatorii vor putea urmări emisiuni de divertisment și seara povești polițiste, reconstituiri dramatice și interviuri.

De la "Curățenie Generală", unde designeri vin cu reamenajări ale locuințelor, și "Vânătorii de Case", care explorează proprietăți de lux, până la "Ucigașul de lângă noi" și "Cum l-am prins pe criminal", ce dezleagă crime din America, AXN Spin va oferi publicului român șansa unică de a-și transforma întreaga zi într-un maraton de emoții și adrenalină.

Sezonul al patrulea, din "Curățenie Generală", Stacey Solomon și echipa ei de experți continuă să ajute familiile să-și reorganizeze locuințele și să-și transforme spațiile de zi cu zi în adevărate sanctuare frumos amenajate.

"Vânătorii de Case" se desfășoară inima zonelor rurale canadiene, prezentând proprietăți diverse - de la cabane la imobile spațioase, totul în timp ce potențialii proprietari își caută un refugiu, departe de agitația orașului.

În septembrie, AXN Spin difuzează emisiunea "Case de Vacanță Însorite", unde publicul poate explora proprietăți din cele mai fermecătoare locuri din lume. De la vile private cu vedere spre ocean, până la căsuțe cochete.

Seara este dedicată anchetelor criminalistice, deslușind misterele din spatele infracțiunilor în "Ucigașul de lângă noi". Cu analize amănunțite, interviuri cu experți și dezvăluiri șocante, fiecare episod oferă o perspectivă cutremurătoare asupra lumii investigațiilor criminale și a luptei neîncetate pentru dreptate.

"Cum l-am prins pe criminal" va arăta munca de zi cu zi a unui detectiv care îi aduce pe criminali în fața justiției.

Un alt serial polițist de top difuzat pe AXN Spin este "Ucigașul din interior", care explorează, din punct de vedere psihologic, ce îi determină pe oamenii obișnuiți să comită crime neașteptate. Nu în ultimul rând, "Cum am supraviețuit criminalului în serie" va împărtăși poveștile adevărate ale celor care s-au confruntat cu un asemenea criminal. Prin interviuri și reconstituiri dramatice, serialul dezvăluie rezistența și puterea supraviețuitorilor care au scăpat din mâinile infractorilor.

„Am transformat AXN Spin într-un canal de divertisment factual, unde telespectatorii noștri au ocazia să se bucure de emisiuni de lifestyle încântătoare, dar în egală măsură, și de conținut încărcat de adrenalină, în noile serii de documentare criminalistice. Suntem încântați să aducem o gamă atât de largă de emisiuni și seriale noi, și, totodată, să oferim un conținut unic și mereu inovator pentru publicul nostru internațional. Credem că aceste emisiuni vor oferi ceva nou și interesant pentru toată lumea, fie că sunteți în căutarea inspirației, aventurii sau a unui mister palpitant. Noua strategie pentru întregul portofoliu AXN în România - inclusiv transformarea Spin - este un succes, după cum o arată creșterea de 29% față de anul trecut”, a declarat Éva Kis-Bocz, Channel Director CEE Antenna Entertainment.

Ca parte a Antenna Group, una dintre cele mai mari organizații media și de divertisment, Antenna Entertainment operează în 12 teritorii din Europa Centrală și de Est cu 21 de televiziuni cu plată și un serviciu la cerere. Compania operează AXN, AXN Black, AXN White și AXN Spin, dar și VIASAT3, VIASAT6, VIASAT2 și VIASAT FILM, deservind 24 de milioane de abonați la nivel regional.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover

Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover


Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici



© 2001 -  Media Expres SRL