×

Programe TV -- Data și ora publicării: 07.10.2024 12:08:50

Beta Film a anunțat data exactă a premierei mondiale a serialului "Rise of the Raven"



București (MEDIA EXPRES) / 7 oct 2024 / Beta Film a anunțat premiera mondială a serialului european "Rise of the Raven" la Mipcom 2024 la Cannes, Franța, pe 22 octombrie, în prezența producătorului Robert Lantos, a regizorilor și a actorilor din distribuție.

Proiecția a fost programată pentru 22 octombrie, de la ora 18:00, la Grand Auditorium și ziua presei pe 21 octombrie, la Palais des Festivals et des Congrès.

Vor fi prezenți la Cannes producătorul Robert Lantos, regizorii Robert Dornhelm și Orsi Nagypál, showrunner-ul Balázs Lengyel și actorii Gellért L. Kádár, Vivien Rujder, Franciska Törőcsik, Mariann Hermányi, Ernõ Fekete și Elena Rusconi.

"Rise of the Raven" este una dintre cele mai mari producții de televiziune europene din toate timpurile. Drama istorică unică, în zece părți, este produsă de renumitul producător Robert Lantos.

În secolul al XV-lea, neînfricatul comandant de armată János Hunyadi își dedică viața apărării Europei împotriva invaziei otomane. Viața sa este marcată de scandaluri, jocuri de putere politice și conspirații între familiile nobile din Italia, Polonia, Austria, Serbia și Ungaria. Cei mai puternici aliați ai săi sunt femeile din viața lui: Erzsébet, soția care nu doar îi este alături, ci luptă alături de el, și Mara, prima sa iubire, care îi frânge inima devenind concubina principală la curtea sultanului Murad.

Când Imperiul Otoman mobilizează o armată de o dimensiune fără precedent pentru a mărșălui spre vest cu scopul de a cuceri Vaticanul și Europa, Hunyadi își conduce mica dar puternica armată pe câmpul de luptă, obținând o victorie dificilă.

Pentru a sărbători victoria, Papa Calixt al III-lea ordonă ca bisericile din întreaga lume să tragă clopotele în fiecare zi la prânz. Și chiar și astăzi, la mai bine de cinci secole distanță, clopotele încă mai bat la prânz.

"Rise of the Raven" este produs de Robert Lantos, regia: Robert Dornhelm, Orsi Nagypal, Attila Szász, cu: Gellért L. Kádár, Vivien Rujder, Laurence Rupp, Murathan Muslu, Francesco Acquaroli, Karel Roden, Rade Serbedzija, Thomas Trabacchi, Franciska Törocsik.

"Rise of the Raven" este produs de Serendipity Point Films, Twin Media, HG Media, MR Film și Beta Film, co-produs de rețeaua maghiară TV2 și postul public austriac ORF, cu sprijinul Institutului Național de Film din Ungaria.

Beta Film se ocupă de distribuția internațională.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover

Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover


Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici



© 2001 -  Media Expres SRL