×

Programe TV -- Data și ora publicării: 20.03.2025 14:41:23

"VÂNĂTORII DE COMORI: ROMÂNIA" sezonul 2 are premiera HISTORY CHANNEL de 1 aprilie



București (MEDIA EXPRES) / 20 mar 2025 / HISTORY Channel România, care acum face parte din Hearst Networks, anunță premiera celui de-al doilea sezon din seria docu-reality „Vânătorii de comori: România”, marți, 1 aprilie, de la ora 21:00.

Seria va fi împărțită în două părți, cu 5 episoade difuzate în această primăvară și următoarele în a doua jumătate a anului.

În noile episoade apar noi vedete, obiecte extrem de interesante și o nouă membră a echipei, Teo Cosma. Aceasta li se alătură dealerilor de obiecte vintage Liviu Andrei, Gabi Badea și Dan Greere.

Cei patru au la dispoziție 48 de ore pentru a descoperi piese rare cu scopul de a satisface cererea unui client foarte important. În fiecare episod, merg prin piețe de vechituri, caută prin colecții personale și cheamă vânzătorii la magazinul lor de antichități, sperând să găsească cele mai interesante și mai profitabile articole care se potrivesc cererii clientului lor. Fac strategii, negociază, fac achiziții riscante, totul cu speranța că vor da peste o adevărată comoară.

Clienții din primele 5 episoade sunt: Cătălin Oprișan (jurnalist și personalitate TV), Cristian Hrubaru (om de radio și TV), Alex Cozma (creatorul de conținut din spatele canalului de YouTube „Atenţie, Cad Mere!”), actorul Andrei Aradits și Mirona Noru (Managerul Casa Capșa).

Prin obiectele vechi prezentate în fiecare episod, seria „Vânătorii de comori: România” își propune în continuare să spună povești captivante, interesante și nedescoperite încă despre istoria țării noastre.

Emisiunea oferă o perspectivă completă asupra lumii colorate, dinamice și mereu surprinzătoare a articolelor vintage și a poveștilor care le fac valoroase, o privire asupra colecționarilor pasionați. Telespectatorii pot vedea întregul lanț de tranzacții, de la cumpărare, la evaluare, expertiză și până la vânzarea finală.

Seria docu-reality se concentrează pe obiecte cu semnificație istorică, obiecte de colecție și articole de mare valoare tranzacțională dintr-o varietate de domenii. Bucuria de a descoperi „comori” într-o cutie veche din pod, entuziasmul de a găsi comori „ieftine” pe o piață de vechituri, adrenalina unei negocieri intense sau anxietatea unei achiziții riscante sunt doar câteva dintre situațiile din viața reală pe care publicul le poate regăsi în show.

„Suntem extrem de încântați să prezentăm al doilea sezon din Vânătorii de comori: România publicului televiziunii HISTORY. Primirea călduroasă din partea publicului nostru din România a fost cu adevărat impresionantă și este o dovadă a fascinației pentru istorie, obiecte vechi unice și fiorul descoperirii. În acest sezon continuăm călătoria noastră prin trecutul bogat al României, descoperind obiecte remarcabile și poveștile din spatele lor. Suntem recunoscători pentru susținerea telespectatorilor noștri și abia așteptăm să le oferim aceste noi episoade”, a declarat Agnieszka Kubiak, Head of Content Development and Programming Hearst Networks, Poland & CEE.

Cine sunt „Vânătorii de comori”, protagoniștii sezonului 2 din seria docu-reality de la HISTORY Channel:

Liviu Andrei a studiat teologia, științe economice și psihologie și are o cultură generală bogată. A fost profesor de religie și a avut mai multe afaceri, înainte de a deschide în 2020 un magazin de amanet în Sibiu, alături de Gabi Badea.

Gabi Badea este multiplu campion național la lupte libere. Este atras de domeniul antichităților deoarece este un foarte bun negociator și îi place să sporească valoarea lucrurilor.

Dan Greere a studiat Politehnica, dar este un artist – scrie poezii, e creativ și pasionat de frumos. În echipă își pune în practică spontaneitatea și empatia, în cadrul negocierilor.

Teo Cosma are un Master în Administrarea Afacerilor, Turism și Servicii și este pasionată de motocross, echitație și schi. Reușește mereu să își binedispună colegii, dar este foarte competitivă când vine vorba de a obține cel mai bun preț.

Seria docu-reality „Vânătorii de comori: România” este a treia producție românească marca HISTORY Channel, după „Misterul aurului dacic” și „Marcel Iureș prezintă Enigmele României”. Primul sezon a avut 6 episoade și a fost lansat în mai 2023.

Ca și prima serie, a doua este produsă de Paprika Studios, una dintre cele mai importante companii de producție din Europa Centrală, Europa de Est și Țările Baltice. Compania produce emisiuni de divertisment, reality TV și seriale de ficțiune pentru numeroase televiziuni, în 17 limbi diferite.

În România, compania activează de peste 20 ani. A realizat numeroase producții de succes pentru televiziuni locale și internaționale și a dezvoltat mai multe formate originale cum este printre altele „Vânătorii de comori: România”, creat în parteneriat cu HISTORY Channel.

Cei patru membri ai echipei gestionează două magazine Liquid Money cu sediile în Sibiu și București, specializate în obiecte de colecție.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover



Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici



© 2001 -  Media Expres SRL