Primul site de știri despre
cablu și televiziune din România.
Despre audiovizual din anul 2001.
Advertisement
  Login    Creează cont

Data:25.06.2019
Data ultimei ştiri: 25.06.2019 18:54:04
Cine suntem | Abonamente | Publicitate in MEDIA EXPRES | Confidenţialitate | Contactaţi-ne


English
Index ştiri
__Editorial____
__Televiziune
_Comunicaţii
_Legislaţie
Autorităţi
Cinema
Externe
NewMedia / OTT
ONG
Profil
Publicitate
Radio
Revista presei
Timp liberCăutare avansată

:

Apasa coperta
de deasupra!
Index Anuar
Operatori Cablu
Televiziuni
Radio
DTH
Echipamente
Glosar

 Profil 09.08.2004 16:00:00
LAURENT–ERIC LE LAY (Eurosport): ‘Eurosport va transmite pentru prima oară Jocurile Olimpice în 19 limbi’
Eurosport a dat publicităţii prin intermediul reprezentantului său în România, compania Sport Tv Management, două interviuri legate de programarea emisiunilor din timpul Jocurilor Olimpice prin intermediul programului de televiziune paneuropean Eurosport, prin programul TV de ştiri Eurosportnews, prin serviciile Eurosport Mobile şi pe eurosport.com . MEDIA EXPRES prezintă în continuare interviul cu LAURENT–ERIC LE LAY, Managing Director of Broadcast Eurosport.

Reporter: Cum a acoperit Eurosport precedentele Jocuri Olimpice?
Laurent-Eric Le Lay: De la Jocurile Olimpice de la Barcelona în 1992, Eurosport a inovat constant transmisiunile sale pentru a oferi o abordare mai modernă, adaptată nevoilor publicului: de la primele noastre transmisiuni de 24 de ore la acoperirea multimedia, de la serviciile noastre interactive la programele ‘din spatele scenei’ dezvoltate în acest an, Eurosport a evoluat constant pentru a fi pe deplin pregătit pentru ediţia cu numărul 28 a Jocurilor Olimpice.


R.: Care este strategia de programe Eurosport pentru Jocurile Olimpice de la Atena din acest an?
L.E.L.: Transmisiunile în direct sînt magice! Forţa Eurosport de a transmite în direct tot anul va constitui din nou obiectivul nostru şi pentru Jocurile Olimpice de la Atena. La Eurosport, prioritate vor avea transmisiunile în direct, acoperirea completă de 24 de ore şi transmisia tuturor momentelor majore. De exemplu, telespectatorii noştri vor avea şansa unică de a urmari în întregime concursurile de înot şi atletism. Competiţia olimpică va avea o acoperire deosebită pe Eurosport Mobile şi pe eurosport.com cu ştiri, reportaje, comentarii live şi rezultate, portrete şi interviuri. În plus, Eurosportnews, canalul nostru de ştiri sportive, va acoperi Jocurile şi va furniza rezultate, ştiri de ultimă oră şi informaţii de la fiecare competiţie a zilei.


R: Prin ce se va diferenţia Eurosport de alte televiziuni naţionale?
L.E.L.: Canalul nostru are un mod de abordare unic, complementara canalelor naţionale. Pentru Olimpiadă, programul nostru se va focaliza pe aspectele sportive şi pe emoţia indusă de fiecare dintre sporturi. Cum multe probe olimpice se desfaşoară simultan la Atena, programul zilnic de transmisiuni va rămîne foarte flexibil şi vom intra ‘în direct’ în fiecare probă care se află la intensitate maximă, indiferent de sportul sau de naţionalitatea sportivilor implicaţi. Cu alte cuvinte, ne vom concentra mai mult pe marile competiţii decît pe naţionalitatea sportivilor şi vom comuta la fiecare probă unde se întîmplă ceva important sau deosebit.

R: Cum veţi transmite live şi non–stop la Jocurile Olimpice?
L.E.L.: În total, Eurosport va transmite Jocurile Olimpice în 19 limbi, pentru prima oară, ceea ce merită menţionat. Pentru a ne descurca în complexitatea acestui sistem de transmitere multilingv, echipele noastre de producţie şi cameramanii vor fi prezenţi la faţa locului pentru a participa la conferinţe de presă, pentru a realiza interviuri cu sportivii, antrenorii şi managerii şi pentru a conduce telespectatorii din toată Europa în spatele scenei Jocurilor. Tot staff-ul editorial Eurosport, eurosport.com, Eurosport Mobile şi Eurosportnews vor conlucra cu comentatorii experţi şi consultanţi pentru a furniza informaţii pentru o întreagă gamă de sporturi diferite.


R: Cînd s-a dat startul numărătorii inverse?
L.E.L.: Numărătoarea inversă a început cu un an în urmă la Campionatele Mondiale de Atletism din 2003 de la Paris. Atunci am lansat strategia de creştere pentru Atena cu concepte inovatoare de televiziune ca ‘Mission to Athens’, pe lîngă magazinele obişnuite. Pe lîngă programele produse de noi, Eurosport a transmis în direct toate competiţiile majore de calificări pentru Jocurile Olimpice, permiţînd totodată comentatorilor să fie mai mult decît pregătiţi pentru această mare competiţie sportivă.

(Interviu difuzat de Sport TV Management)


Dacă ați ajuns aici… Tot mai mulți cititori vin în online, dar publicitatea scade în toată presa scrisă. După ani buni de știri cu parolă acum publicăm știrile la liber – vrem ca articolele să fie cât mai accesibile pentru toată lumea. De aceea avem nevoie de ajutorul Dvs.! Jurnalismul practicat de Media Expres este independent și uneori de investigație și necesită timp, bani și muncă pentru a fi produs. O facem în continuare pentru că perspectiva independentă contează cel mai mult și ar putea să fie chiar perspectiva Dvs., ca cititor. O presă care oferă știrile la liber este considerată mai democratică, ar trebui să fie gratuită și nu o marfă pe care doar puțini și-o pot permite. Abonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici

Since you’re here… we have a big favour to ask. More people are reading Media Expres online than ever but advertising revenues across the media are falling fast. And like many news organisations, we put up a paywall but not for the news, as we want to keep our journalism as much open as we can. So you can see why we need to ask for your help. The Media Expres’ independent, and sometimes investigative journalism takes a lot of time, money and hard work to produce. But we do it because we believe independent perspective matters – because it might well be your perspective, too. News not being under a paywall it is more democratic, the media should be available for all and not a commodity to be purchased by a few. Subscription contributions provide access to News Alerts on e-mail, free Yearbook online, and the daily Press Review, but perhaps more important help us so others with less means still have access to information. If everyone who reads our reporting, who likes it, helps to support it, our existence would be secured. Subscribe click here


MEDIA EXPRES
pe Web, Android și IOS
Răsfoiește Anuarul 2018
de la pag. 10 necesită cont și parolă


Click aici pentru comenzi online
www.e-Ziare.ro


© 2001 - 2019    Media Expres S.R.L.